Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini de la incendiul de la Matei Balș. Patru saloane au ars, iar un pavilion întreg a fost afectat de fum

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la Instititutul ”Matei Balş” din Capitală, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID. Patru persoane au murit carbonizate.

de Redactia Observator

la 29.01.2021, 11:04

  • Patru pacienți au murit
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Vezi în galeria foto imagini de la incendiul de la spitalul Matei Balş

Mai mulţi pacienţi sunt transferaţi la Spitalele Sf. Ioan şi Pantelimon şi la alte pavilioane ale unităţii medicale. Conform secretarului de stat în MAI Raed Arafat, incendiul a fost lichidat.

Pentru moment, nu se cunoaşte cauza incendiului, iar la faţa locului se află specialişti ISU, dar şi poliţişti de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Citește și:

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat că 42 de pacienţi au fost relocaţi la alte spitale, iar 60 au fost mutaţi în alte pavilioane ale spitalului. El a precizat că este în curs de desfăşurare o anchetă.

“Toţi pacienţi care sunt internaţi au nevoie de oxigen, erau conectaţi la oxigen. Starea lor era medie spre severă, tot ce se internează în Matei Balş pacienţii au stare medie sau severă. (...) Clădirea aceea este făcută în 1953 şi a fost refăcută din toate punctele de vedere, inclusiv din punctul de vedere al aprovizionării cu oxigen”, a explicat și Streinu-Cercel.

Patru persoane decedate în urma incendiului de la Matei Balș

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la Instititutul ”Matei Balş” din Capitală, unde sunt trataţi şi pacienţii cu COVID.

Patru pacienţi au murit, trei fiind deja găsiţi decedaţi de echipele de intervenţie, iar o a patra persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Patru saloane au ars, însă toată clădirea a fost afectată de fum, conform ministrului de Interne Lucian Bode.

Mai mulţi pacienţi sunt transferaţi la Spitalele Sf. Ioan şi Pantelimon şi la alte pavilioane ale unităţii medicale. Conform secretarului de stat în MAI Raed Arafat, incendiul a fost lichidat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Imagini de la incendiul de la Matei Balș. Patru saloane au ars, iar un pavilion întreg a fost afectat de fum