Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice de la accidentul din Constanţa, în care au murit nevinovate 2 femei şi o fetiţă de 3 ani (Video)

Două femei şi o fetiţă de trei ani au murit nevinovate într-un accident, în judeţul Constanţa. O altă femeie a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital. Imaginile de la accident sunt dramatice.

Două femei şi o fetiţă de trei ani au murit nevinovate într-un accident, în judeţul Constanţa. O altă femeie a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital. Imaginile de la accident sunt dramatice.

Un bolid Mercedes a intrat pe contrasens, a lovit frontal maşina în care se aflau cele 3 femei şi fetiţa, apoi s-a răsturnat. După accident, şoferul bolidului a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti şi încătuşat.

Accident rutier grav la Constanţa, cu 3 morţi

Pe acelaşi subiect

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier în Ovidiu, deplasându-se un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Echipele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că două femei erau deja decedate. De asemenea, un copil în vârstă de aproximativ trei ani a fost găsit în stop-cardiorespirator, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat.

Totodată, în urma accidentului o altă persoană a fost rănită, suferind o fractură la mână şi un traumatism cranian. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că în accident au fost implicate două maşini, iar din primele verificări unul dintre şoferi ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, fiind însă găsit de oamenii legii.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

În urma accidentului circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice de la accidentul din Constanţa, în care au murit nevinovate 2 femei şi o fetiţă de 3 ani (Video)