Antena Meniu Search
x

2 femei şi o fetiţă de 3 ani ucise în accidentul din Constanţa, de şoferul unui bolid Mercedes, care a fugit (Video)

Două femei şi o fetiţă de 3 ani au murit în urma accidentului de la Constanţa, de la ieşire din Ovidiu, spre Lumina. O altă femeie a fost transportată de urgenţă la spital.

Două femei şi o fetiţă de 3 ani au murit în urma accidentului de la Constanţa, de la ieşire din Ovidiu, spre Lumina. O altă femeie a fost transportată de urgenţă la spital.

Soferul unui bolid Mercedes a spulberat frontal maşina în care se aflau cele 3 femei şi fetiţa de 3 ani, s-a răsturnat, apoi a fugit de la faţa locului.

2 femei şi o fetiţă de 3 ani au murit

Medicii au încercat din răsputeri să salveze viaţa copilului de 3 ani, însă rănile deosebit de grave au făcut resuscitarea imposibilă.

Pe acelaşi subiect

Şoferul fugar a fost ulterior prins şi încătuşat, la scurtă distanţă de locul accidentului.

3 maşini implicate în accidentul de la Ovidiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române confirmă incidentul şi informează că pe DN2A (E87), la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Polițiștii de la Rutieră și ISU „Dobrogea“ au fost chemați să intervină de urgență, în sensul giratoriu de la Celsy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Forţe importante au intervenit la accident

La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și trei unități de la Serviciul de Ambulanță Județean (2 c și 1 b).

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » 2 femei şi o fetiţă de 3 ani ucise în accidentul din Constanţa, de şoferul unui bolid Mercedes, care a fugit (Video)