Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini HALUCINANTE în Neamț. Șofer scăpat teafăr din accident, bătut de ocupanții căruței pe care o lovise. Bătăușii l-au amenințat că-i violează și nevasta (VIDEO)

Un șofer a lovit din spate o căruță care circula noaptea fără semnalizare pe drumul național ce merge de la Tîrgu Neamț la Piatra-Neamț.

de Redactia Observator

la 06.10.2017 , 11:54

Accident HALUCINANT în Neamț. Șofer scăpat teafăr, bătut de ocupanții căruței pe care o lovise. Bătăușii l-au amenințat că-i violează și nevasta (VIDEO)

Un șofer a lovit din spate o căruță care circula noaptea fără semnalizare pe drumul național ce merge de la Tîrgu Neamț la Piatra-Neamț. În căruță se aflau 5 persoane de etnie rromă, iar căruța, conform legii, nu avea voie sub nicio formă să circule pe drumul național.

Mai mult, persoanele din căruță nu au putut să justifice sacii cu de porumb pe care îi transportau, nu aveau vreo vestă reflectorizantă și nici vreun mijloc de iluminare.

Deși șoferul absolut nevinovat a scăpat teafăr din accident, el a fost bătut cu bestialitate de ocupanții căruței implicați în accident și au amenințat soția șoferului cu violul.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au deschis un dosar și verifică circumstanțele în care s-a produs accidentul, precum și agresiunile ulterioare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Imagini HALUCINANTE în Neamț. Șofer scăpat teafăr din accident, bătut de ocupanții căruței pe care o lovise. Bătăușii l-au amenințat că-i violează și nevasta (VIDEO)