Video

Imagini in exclusivitate din casa ororilor din Corbu. Criminalul le-a trezit suspiciuni vecinilor: "Denis, ce faci, Denis? El era galben la faţă"

De Andreea Filip.
Publicat: 03.07.2021, 21:04.
Actualizat: 03.07.2021, 21:04

Criminalul din Corbu a ucis pentru droguri. Credea că familia pe care a vrut s-o jefuiască are bani şi s-a înfuriat când a găsit doar 250 de lei. Ucigaşul stă la trei case distanţă, iar la câteva ore după crimă a trecut pe lângă locuinţa victimelor, în timp ce poliţia făcea anchetă. Observator vă arată în exclusivitate imagini din casa ororilor. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional.

Denis Mustafa, individul reţinut de poliţişti, locuieşte la câteva case de familia pe care a torturat-o. Localnicii din Corbu au vrut să-l linşeze la reconstituire. În locuinţa lui, procurorii au găsit maceta, hainele pe care le-a purtat în noaptea crimei, dar şi cheile de la casa familiei peste care a intrat.

Viorel Gabriel Teliceanu, procuror Parchetul Constanţa: Am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi.

Frica de a nu fi prins l-a transformat într-un criminal feroce. 17 lovituri de cuţit au numărat medicii legişti pe trupul bărbatului pe care l-a ucis.

Viorel Gabriel Teliceanu, procuror Parchetul Constanţa: Scopul a fost de jaf. Nemulţumit că a găsit doar 250 de lei, autorul s-a răzbunat pe una dintre fiicele familiei, de 21 de ani şi a violat-o.

Citește și:

Andreea Filip, reporter Observator: Gardul nou şi acoperişul proaspăt schimbat sunt motivele pentru care suspectul credea că familia pe care a atacat-o avea bani. Tânărul le-a mărturirsit anchetatorilor că în urma jafului şi-ar fi dorit să obţină 2.000 de lei.

O echipă Observator a intrat în locuinţa în care au avut loc ororile

Aici a deschis uşa şi s-a uitat la faţa fetei, la aia mică. A zis: Cu tine n-am treabă că eşti minoră. A venit la robinet aici. I-a luat un pahar cu apă.

Criminalul purta mască, cagulă şi mănuşi de cauciuc.

Viorel Gabriel Teliceanu, procuror Parchetul Constanţa: Faptele s-au petrecut cu lumina stinsă, la lumina lunii, prin umbre cumva se vedeau persoanele respective.

Cu un cinism incredibil, tânărul de 29 de ani a trecut dimineaţă prin faţa casei victimelor în drum spre serviciu. Vecinii au observat că purta ochelari de soare.

M-a salutat: "Salut vecine!" şi după aia n-a întrebat, a văzut toate maşinile care erau acolo, s-a uitat aşa în jur, uşor, şi a plecat. Dar n-a întrebat nimic.

Şi eu zic: Denis, ce faci, Denis? El era galben la faţă. Ce s-a întâmplat? Zic: L-a omorât pe Gheorghe. Nu ştiu. Care Gheorghe, cine?

Criminalul lucra la o cherhana din Năvodari. Locuia singur după ce anul trecut, tatăl lui a murit. Vecinii spun că obişnuia să le ceară bani. Ce-a făcut însă e greu de explicat.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Sunt nişte criminali într-o criză, un puseu din ăsta diabolic şi acţionează ca nişte animale. Sunt nişte animale bolnave care fac nişte chestii abominabile şi nici ei nu se trezesc.

Ucigaşul a fost reţinut. Este cercetat pentru omor calificat, tâlhărie şi viol.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.