Antena Meniu Search
x

Anchetă la spitalul din Băicoi. Imaginile cu medicul care rupe fişa unei paciente bătrâne au ajuns la Ministerul Sănătăţii

Este anchetă la spitalul din Băicoi, după ce imaginile cu medicul care rupe fişa unei paciente bătrâne au ajuns la Ministerul Sănătăţii.

Vezi și

Medicul de gardă a rupt fişa unei paciente în faţa aparţinătorului şi a făcut scandal, din cauză că femeia din faţă insista pentru internare. Pacienta, o bătrână din Prahova - fusese iniţial dusă cu ambulanţa la Spitalul din Ploiești, dar pentru că nu erau locuri, medicii de acolo au trimis-o la Spitalul din Băicoi. Ministerul Sănătăţii a cerut deja anchetă acolo.

Scenele revoltătoare s-au petrecut la camera de gardă a unui spital din Prahova între un medic şi un aparţinator. Într-un acces de furie, doctorul a făcut bucăţi fişa medicală a pacientei pe care nu vrea să o preia.

Dialogul dintre doctoriţa de la urgenţe şi aparţinătoarea pacientei refuzate e unul halucinant. 

Bătrâna de 87 ani cu probleme cardiace s-a simţit rău de Bobotează. A chemat ambulanţa care a dus-o la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Acolo, pentru că nu ar mai fi avut locuri, medicii i-au făcut retur de internare la Spitalul din Băicoi. 

Imaginile revoltătoare au ajuns pe reţelele de socializare şi de acolo, pe masa ministerului sănătăţii. Care a cerut o anchetă şi la spitalul din Băicoi, şi la cel din Ploieşti. Şi la nivelul unităţii au fost convocate comisiile de etică şi disciplină.

Cu spitalul din Băicoi, medicul în cauză are doar o colaborare pentru camera de gardă. Marta Coman este angajat al Spitalului Drajna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Anchetă la spitalul din Băicoi. Imaginile cu medicul care rupe fişa unei paciente bătrâne au ajuns la Ministerul Sănătăţii