Antena Meniu Search
x

Milano, pustiu după decizia de intrare în carantină generală (Video)

Imagini dezolante cu străzile din Milano, complet pustii, după ce autorităţile au luat decizia ca aproape întreaga zonă de nord a ţării să intre în carantină generală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.03.2020, 16:28

Imagini cu oraşul Milano
Milano, pustiu după decizia de intrare în carantină generală - Youtube/ Le Parisien
  • Oraşul Milano intră în carantină generală.
  • Au apărut imagini cu oraşul pustiu.

Imagini dezolante cu străzile din Milano, complet pustii, după ce autorităţile au luat decizia ca aproape întreaga zonă de nord a ţării să intre în carantină generală.

Aproape 16 milioane de persoane sunt afectate de decizia Guvernului care are ca scop stoparea răspândirii virusului în ţară.

În imagini apare oraşul-fantomă, pe străzi abia poate fi văzută o maşină în mers, în timp ce în aeroport oamenii aşteaptă să părăsească zona. Evenimentele culturale, sportive, religioase au fost strict interzise. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, italienii au luat cu asalt gările pentru a prinde loc în ultimele trenuri, mai ales în cele care duc spre Roma, înainte să rămână izolaţi în oraş, ca urmare a deciziei autorităţilor de a intra în carantină generală.

În Italia, epidemia de coronavirus a ajuns la 5.883 de îmbolnăviri, 233 de decese. 589 de pacienţi sunt recuperaţi din punct de vedere medical, în timp ce 462 dintre pacienţi sunt internaţi în stare gravă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Milano, pustiu după decizia de intrare în carantină generală (Video)