Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini şocante la Geoagiu, unde un adolescent e bătut de un vecin pentru că juca fotbal între blocuri cu prietenii (video)

Imagini şocante la Geoagiu, unde un adolescent e bătut de un vecin pentru că juca fotbal între blocuri cu prietenii. Băiatula  depus plângere la Poliţie împotriva agresorului.

de Redactia Observator

la 08.05.2018 , 10:39

Imagini şocante la Geoagiu, unde un adolescent e bătut de un vecin pentru că juca fotbal între blocuri cu prietenii Imagini şocante la Geoagiu, unde un adolescent e bătut de un vecin pentru că juca fotbal între blocuri cu prietenii

Imagini şocante la Geoagiu, unde un adolescent e bătut de un vecin pentru că juca fotbal între blocuri cu prietenii. Băiatula  depus plângere la Poliţie împotriva agresorului.

Mai mulţi băieţi se jucau fotbal pe o alee dintre blocuri la Geoagiu, ziua, când o vecină a ieşit la geam şi i-a apostrofat că fac gălăgie. Băieţii au tăcut puţin, dar apoi, luaţi cu fotbalul, au deranjat-o din nou pe femeie, care l-a pus pe soţ să coboare în faţa blocului.

Acolo, bărbatul l-a înjurat de mamî pe unul dintre băieţi, un adolescent de 17 ani, iar acesta s-a enervat şi se pare că i-a răspuns pe măsură, supărat deoarece mama lui a murit când i-a dat lui naştere. În acel moment bărbatul l-a luat la bătaie pe puşti.

Articolul continuă după reclamă

În imaginile filmate de un amrtor se vede cum bărbatul, la bustul gol, îl loveşte cu capul în plină figură pe puşti, apoi îl ia la pumni.

Poliţia a deschis o anchetă şi a dus la audieri totţi adolescenţii martori la bătaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Imagini şocante la Geoagiu, unde un adolescent e bătut de un vecin pentru că juca fotbal între blocuri cu prietenii (video)