Antena Meniu Search
x

Imagini şocante în Maramureş! Un bărbat aflat pe marginea drumului este spulberat de o maşină care derapează din cauza vitezei (Video)

Scene oribile pe un drum din comuna Moisei, judeţul Maramureş. Un bărbat aflat pe marginea DN 18 a fost ucis de o maşină scăpată de sub control.

Imagini şocante în Maramureş! Un bărbat aflat pe marginea drumului este spulberat de o maşină care derapează din cauza vitezei - Observator

Imagini şocante în Maramureş, pe un drum din comuna Moisei. Un bărbat care mergea pe trotuar, pe marginea DN 18, a fost ucis de o maşină scăpată de sub control.

Scenele oribile, cu un puternic impact emoţional, au fost suprinse de o cameră de supraveghere.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost lovit din spate de maşină. A fost luat prin suprindere şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. 

Oamenii i-au sărit imediat în ajutor şi au sunat după ambulanţă, însă, medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

La volanul maşinii care a derapat din cauza vitezei excesive se afla un tânăr de 21 de ani, care va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini şocante în Maramureş! Un bărbat aflat pe marginea drumului este spulberat de o maşină care derapează din cauza vitezei (Video)