Antena Meniu Search
x

Mărturisirile teribile ale victimelor din accident de la Arad, unde un autobuz cu pasageri s-a izbit frontal de o basculantă

Accident teribil pe o şosea din Arad! Şoferul unui autobuz şi un pasager au murit după un impact frontal extrem de violent cu basculantă. Alţi doi bărbaţi sunt şi ei în stare gravă la spital.

Vezi și

Accident teribil pe o şosea din Arad! Şoferul unui autobuz şi un pasager au murit după un impact frontal extrem de violent cu basculantă. Alţi doi bărbaţi sunt şi ei în stare gravă la spital.

Autobuzul transporta muncitorii unei fabrici din Arad spre case. Doar patru dintre ei mai erau în interior când şoferul ar fi ajuns, în viteză pe contrasens, într-o curbă, şi s-a izbit frontal cu o basculată care circula regulamentar.

Am fost în autobuz, dar ne-am dat jos cu o staţie în urmă. Colegii au rămas mai departe în autobuz ca să vină acasă şi, aici, în Satu Mare, la intrare, s-a întâmplat necazul, povesteşte unul dintre pasageri.

RĂZVAN MESZAR, IPJ ARAD

Din primele cercetări rezultă faptul că conducătorul autovehiculului de transport persoane a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune cu autovehiculul. 

Am venit de la lucru şi aici, în curbă, a venit bascula asta, el având viteză s-a băgat direct în basculă. Şi celălalt a avut puţină viteză, dar mai mare viteză a avut al nostru. N-am avut timp să reacţionăm... eu sunt lovit la dinţi, mi se mişcă doi, sunt lovit la picioare şi, aici, la mână, mărturiseşte una dintre victime.

Bărbatul din imagini era în autobuz în momentul impactului. Este singurul care a scăpat cu răni uşoare şi nu a fost transportat la spital, acolo unde au ajuns ceilalţi trei pasageri şi şoferul. 

Însă muncitorul care era pe scaunul din faţă, lângă şofer, a fost strivit între fiare şi i s-au amputat picioarele. Un elicopter SMURD l-a preluat de urgenţă.

GEORGE PLEŞCA, purtător de cuvânt ISU Arad

În momentul sosirii primelor două echipaje la faţa locului au găsit patru victime din care două victime încarcerate în stare gravă. Au fost descarcerate şi predate echipajelor de salvatori de pe autospeciala SMURD şi autospeciala ambulanţă. Una dintre victime preluată ulterior de elicopter.

A ajuns în stare critică la spitalul din Timişoara iar, la scurt timp, bărbatul de 47 de ani a murit. După câteva ore, nici pentru şoferul autobuzului nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările tragediei. Traficul rutier a fost blocat zeci de minute, din cauza accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mărturisirile teribile ale victimelor din accident de la Arad, unde un autobuz cu pasageri s-a izbit frontal de o basculantă