Antena Meniu Search
x

IMPACT DEVASTATOR între un autocar şi o autoutilitară, în Vrancea. Un bărbat A MURIT, un altul e în stare gravă

Două persoane au fost rănite grav, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară.

UPDATE 18:23: Una dintre persoanele rănite grav în urma accidentului produs duminică în judeţul Vrancea şi în care au fost implicate un autocar şi o dubiţă a decedat la spital, iar cel de-al doilea rănit este în stare gravă. În autocar se aflau aproximativ 40 de pasageri.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, persoana decedată este un bărbat de 35 de ani care se afla în dubiţa implicată în accident şi care a murit la Spitalul Judeţean din Focşani. Cel de-al doilea rănit, care se afla tot în dubiţă, este spitalizat în stare gravă.

De asemenea, în accident a fost rănit şi şoferul autocarului, care însă are leziuni uşoare. În autocar se aflau aproximativ 40 de oameni care plecaseră de la Suceava  spre Bucureşti, autocarul făcând curse pe acest traseu. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Conform Poliţiei, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, mai precis ploaie. De asemenea, în zonă au loc lucrări de refacere a carosabilului.

Pe acelaşi subiect

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe DN2 (E 85), la ieşirea din localitatea Dumbrăveni din judeţul Vrancea.

--------------------------------------------------------------------------------

Două persoane au fost rănite grav, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară şi care s-a produs pe DN 2 (E85), în judeţul Vrancea.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, unde un autocar şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, în urma accidentului au fost grav rănite două persoane din autoutilitară, ambele fiind transportate cu ambulanţele la spital. În cazul uneia dintre victime a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

În urma accidentului, care s-a produs în jurul orei 15.30, DN 2 a fost blocat la ieşirea din Dumbrăveni, formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » IMPACT DEVASTATOR între un autocar şi o autoutilitară, în Vrancea. Un bărbat A MURIT, un altul e în stare gravă