Antena Meniu Search
x

Impact devastator la Schitu Duca, în Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc, iar un altul este grav rănit după ce s-au izbit cu maşina de un cap de pod (VIDEO)

Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc, iar un altul, în vârstă de 28 de ani, a fost grav rănit, după ce s-au izbit cu maşina de un parapet şi un cap de pod.

Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc, iar un altul, în vârstă de 28 de ani, a fost grav rănit, după ce s-au izbit cu maşina, un autoturism Volkswagen, de un parapet şi un cap de pod, iar apoi s-au răsturnat în şanţ.

Tragedia a avut loc în comuna ieşană Schitu Duca.

Tânărul de 23 de ani, care a decedat, se afla pe scaunul din dreapta a maşinii. Cel mai probabil, nu purta centură de siguranţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul, de 28 de ani, s-a ales cu răni serioase, dar este în afara oricărui pericol.

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs din cauza din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact devastator la Schitu Duca, în Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc, iar un altul este grav rănit după ce s-au izbit cu maşina de un cap de pod (VIDEO)