Antena Meniu Search
x

Impact nimicitor la intrarea în Dej! Şoferiţa unui Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion. Ce a urmat e îngrozitor (VIDEO)

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în această dimineaţă, în jurul ore 6:20, la intrarea în Dej. 

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în această dimineaţă, în jurul ore 6:20, la intrarea în Dej. 

Din primele informaţii, în eventimentul rutier au fost implicate două vehicule.

GALERIE FOTO: Impact nimicitor la intrarea în Dej! Şoferiţa unui Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion. Ce a urmat e îngrozitor

Şoferiţa unui Audi a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe contrasesn şi s-a izbit frontal de un camion. Se pare că femeii i s-a făcut rău la volan.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în șanțul de pe marginea șoselei.

Au intervenit o ambulanță cu medic de la Dej, un echipaj de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii, pentru a dirija traficul și a face cercetări la fața locului.

Medicii de pe ambulanță i-au acordat femeii îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată și transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Impact nimicitor la intrarea în Dej! Şoferiţa unui Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion. Ce a urmat e îngrozitor (VIDEO)