Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact violent cu maşina poliţiei, înregistrat pe camerele de supraveghere! Mărturia şoferului VINOVAT

Un poliţist a fost rănit şi a fost dus de urgenţă la spital. S-a întâmplat, în această după-amiază, în zona centrală din Galaţi, din cauza unui şofer care a ignorat semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei poliţiei.

de Redactia Observator

la 14.08.2017 , 18:38

Un poliţist a fost rănit şi a fost dus de urgenţă la spital. S-a întâmplat, în această după-amiază, în zona centrală din Galaţi, din cauza unui şofer care a ignorat semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei poliţiei.

Poliţistul de pe locul din dreapta a fost rănit. Accidentul s-a produs la intersecţia a două străzi din Galaţi. Iar impactul a fost atât de violent încât autospeciala Poliţiei, care circula cu girofarul şi sirena pornite, a fost proiectată într-un stâlp de iluminat din colţul unei clădiri.

În imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate pe stradă se vede cum şoferul autoturismului intră în intersecţie fără nicio ezitare. 

Vezi și

"S-a auzit o bubuitură, da! Dar cine a fost vinovat, nu ştiu! E şi un poliţist rănit", relatează un martor la accident.

"Din primele cercetări, nu s-a acordat prioritate autospecialei de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune", a declarat Aurelian Ropotan, de la Poliţia Rutieră Galaţi. 

Şoferul are 70 de ani şi recunoaşte că a fost surprins de venirea autospecialei.

"Am lovit maşina poliţiei. Sau ea nu m-a lovit pe mine. Am auzit sirena, m-am uitat în stânga şi... m-o plesnit! Pesemne că ar fi trebuit în momentul ăla să frânez brusc...", îşi aminteşte Paul Constantin Băncilă, şoferul vinovat. 

Poliţistul şi şoferul au ajuns la spital.  

"Două victime. Una este în camera de stabilizare şi una se află la investigaţii", anunţă Lidia Sandru, de la UPU SMURD Galaţi. 

Traficul a fost blocat mai multe zeci de minute la intersecţia străzilor Basarabiei cu Traian, din zona Băii Publice din oraş.

Colegii poliţistului rănit au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Impact violent cu maşina poliţiei, înregistrat pe camerele de supraveghere! Mărturia şoferului VINOVAT