Antena Meniu Search
x

Impact violent în centrul Iaşiului. Un tramvai dedicat Centenarului a fost scos de pe şine de un BMW (Video)

Un tramvai a deraiat într-o intersecţie din Iaşi, după ce a fost lovit de un autoturism BMW al cărui şofer nu a acordat prioritate mijlocului de transport.

- Ziaruldeiasi.ro

Un tramvai a deraiat într-o intersecţie din Iaşi, după ce a fost lovit de un autoturism marca BMW al cărui şofer nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun.

În urma impactului violent, tramvaiul a sărit de pe şine, mijlocul de transport în comun oprindu-se pe asfalt. Din primele informaţii, nu au fost înregistrate victime, însă circulaţia a fost blocată în zona extrem de aglomerată timp de o oră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tramvaiul, inscripţionat cu simbolurile Centenarului, se îndrepta spre Piaţa Unirii, iar în momentul în care a ajuns în zona Fundaţie a fost lovit de un autoturism, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate.

Sursa: News.ro, ZiaruldeIasi.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Impact violent în centrul Iaşiului. Un tramvai dedicat Centenarului a fost scos de pe şine de un BMW (Video)