Antena Meniu Search
x

Pistolarul din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore. A împuşcat în trafic un şofer, apoi a vrut să fugă din ţară

Tânărul care a împuşcat un şofer în trafic, la Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore. Ştefan Vasile Cosmin a fost prins la Vama Nădlac, pe unde încerca să fugă din ţară, ştiind că este căutat.

Tânărul care a împuşcat un şofer în trafic, la Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ştefan Vasile Cosmin a fost prins la Vama Nădlac, pe unde încerca să fugă din ţară, ştiind că este căutat.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de poliţiştii doljeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, faţă de bărbatul de 32 de ani, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și linistii publice, a fost dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj.

Întrucât, imediat după săvârșirea faptei, a fost solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de sambata spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și linistii publice, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au preluat bărbatul şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pistolarul din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore. A împuşcat în trafic un şofer, apoi a vrut să fugă din ţară