Antena Meniu Search
x

În ce stare se află studentul din Timişoara, intoxicat cu vaporii dezinsecţiei din cămin. Tânărul a adormit şi nu a auzit când i s-a bătut în uşă

Desfăşurare impresionantă de forţe, ieri, în Complexul Studențesc din Timișoara. Asta, după ce un student, care dormea într-o cameră de cămin în timp ce se făcea dezinsecție, a sunat la 112 și a spus că se simte rău și nu poate respira. Imediat la fața locului au ajuns echipaje SMURD, CBRN, ambulața și poliția. Din fericire, tânărul este acum în afară oricărui pericol.  

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 08:30

Vezi și

Reporter: În cameră nu-i fum? Te-ai speriat? Tu ai sunat la 112?

Student: Da.

Tânărul spune că ştia despre deratizare, însă a adormit şi nu a auzit când cei de la administraţia căminului i-au bătut în uşă. S-a trezit, însă, pentru că nu mai putea respira şi, speriat, şi-a sunat rudele şi apoi la 112.

Reporter: Cum se simte?

Mătuşa studentului: E OK acum. Şi-a revenit.

Zorița Mirkov, ISU Timiș: Echipajul CBRN a efectuat măsurători şi nu au înregistrat valori peste limitele normale.

Administratorul căminului spune că studenţii au fost anunţaţi de mai bine de o săptămână despre dezinsecţie şi deratizare.

Zora Vlad, administrator cămin: Eu nu ştiu cum a adormit că, de azi dimineaţă, în fiecare cameră au mers şefii de palier să verifice şi au lăsat uşile larg deschise.

Tânărul s-a mutat în căminul respectiv în urmă cu două săptămâni, şi stătea în cameră cu încă trei colegii studenţi, cu toţii fiind angajaţi peste vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » În ce stare se află studentul din Timişoara, intoxicat cu vaporii dezinsecţiei din cămin. Tânărul a adormit şi nu a auzit când i s-a bătut în uşă