Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Încă o persoană a decedat! Numărul morţilor se ridică la 32

Încă o persoană a mai murit în această dimineaţă în urma incendiului din club Colectiv. Astfel, numărul deceselor ajunge la 32

de Redactia Observator

la 03.11.2015 , 13:30

Încă o persoană a mai murit în această dimineaţă în urma incendiului din club Colectiv. Astfel, numărul deceselor ajunge la 32

Este vorba despre o tânără de 28 de ani, internată la Spitalul Sf. Pantelimon.

Articolul continuă după reclamă

"A murit o fată de 28 de ani, Andreea Chiriac, în această dimineață, la ora 5,00. Ea prezenta arsuri pe 50% din suprafața corpului și pe căile respiratorii, care erau arse total. Ea era unul dintre cei trei pacienții în stare critică", a precizat managerul unității medicale, Gheorghe Popescu.

Prognosticul medicilor era rezervat ieri, dar doctorii spuneau că starea pacienţilor este stabilă. La Spitalul Pantelimon mai sunt internaţi doi pacienţi la ATI şi trei la Chirurgie Plastică, în urma incendiului produs vineri seara în clubul Colectiv.

Bilanţul tragediei din Clubul Colectiv a ajuns la 32 de morţi. Şi bilanţul răniţilor este uriaş: din cei 140 de răniţi aflaţi în spitalele din Capitală, 80 sunt în stare gravă sau critică.

Au fost trei zile cumplit de grele atât pentru pacienţi, cât şi pentru medici, care fac eforturi uriaşe pentru a salva vieţi.

"Cazul a fost foarte grav de la internare, pacientul nu a mai avut resurse pentru a se recupera. Familia nu doreşte să dăm mai multe informaţii. A avut arsuri de căi aeriene. Am resuscitat-o timp de două ore. Ea una dintre persoanele internate în stare critică. În acest moment mai avem doi pacienţi grav şi doi în stare stabilă.

Pacienţii comunică cu psihologul, îşi doresc acest lucru, dar şi cu personalul medical. Şi noi suntem în stare de post-şoc. Şi noi am avea nevoie de consiliere psihologică. Nimeni nu va uita niciodată aşa ceva. Deşi suntem într-un spital de urgenţă, aşa ceva nu am mai întâlnit", au declarat doi dintre medicii care s-au ocupat de Andreea Chiriac, pentru Antena Stars.

CITEŞTE ŞI TOATE persoanele decedate au fost IDENTIFICATE! Lista IML

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Încă o persoană a decedat! Numărul morţilor se ridică la 32