Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu în Capitală, şapte case făcute scrum. Ipoteză şocantă a vecinilor: un copil ar fi pornit focul

Şapte locuinţe din Capitală s-au făcut scrum, iar o ipoteză şocantă este lansată de proprietarii unora dintre casele ruinate! Povestesc că au văzut cu ochii lor cum un copil nesupravegheat a făcut un foc în curtea de unde au pornit flăcările.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 19:49

Şapte locuinţe din Capitală s-au făcut scrum, iar o ipoteză şocantă este lansată de proprietarii unora dintre casele ruinate! Povestesc că au văzut cu ochii lor cum un copil nesupravegheat a făcut un foc în curtea de unde au pornit flăcările. A fost cea mai dificilă misiune pentru salvatori, din acest an. Deocamdată, pompierii iau în calcul varianta unui scurtcircuit, drept cauză a incendiului. Casele erau lipite una de alta, iar norii de fum au putut fi văzuţi de la un kilometru distanţă.

Sectorul 2 al Capitalei. Casele, construite înainte de 1989, sunt aproape lipite una de alta. Un loc în care orice intervenţie în caz de urgenţă este aproape imposibilă. 

Pompierii au avut nevoie de 17 maşini şi de ajutorul companiei care alimentează cu apă Capitala pentru a mări presiunea în reţeaua de hidranţi. 

Vezi și

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt la ISU Bucureşti:

Daca judecam dupa natura pagubelor evaluate si dupa numarul de autopsecale, este cea mai dificla inteventie a acestui an.

La 24 de ore de la incendiu, cartierul arată ca după război. Vecinii susţin că incendiul a pornit de la un copil lăsat singur în curte de mama care dormea. 

Baiatul a facut un foc mic. Era nesupravegheat, acuză unii vecini.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit de la un scurtcircuit produs într-o magazie în care proprietarul improvizase o afumătoare. Este verificată şi varianta susţinută de vecini. Proprietarii caselor arse au dat declaraţii la poliţie. Iar acum evaluează pagubele. Casele sunt arse complet şi se pare că niciuna nu era asigurată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Incendiu în Capitală, şapte case făcute scrum. Ipoteză şocantă a vecinilor: un copil ar fi pornit focul