Antena Meniu Search
x

Incendiul din Chiajna, unde trei blocuri au ars, a lăsat peste 100 de oameni fără locuinţe

Trei blocuri noi din localitatea Chiajna au fost distruse de un incendiu extrem de puternic. Flăcările care au mistuit mansardele şi etajele superioare au dat alarma în tot Bucureştiul. Peste o sută de pompieri cu zeci de autospeciale au luptat cu focul izbucnit la înălţime.

Vezi și

Trei blocuri noi din localitatea Chiajna au fost distruse de un incendiu extrem de puternic. Flăcările care au mistuit mansardele şi etajele superioare au dat alarma în tot Bucureştiul. Peste o sută de pompieri cu zeci de autospeciale au luptat cu focul izbucnit la înălţime. Oamenii care abia se mutaseră aici acuză că blocurile nu erau sigure. O femeie de 37 de ani, însărcinată, a ajuns la spital după ce a inhalat fum.

Prin ferestrele arse ale celor trei blocuri se văd flăcări puternice. Focul mistuie apartament cu apartament toate mansardele şi ultimele etaje ale imobilelor. Acolo unde n-a ajuns incendiul, a ajuns apa pompierilor.

Locuinţele de la etajele inferioare au fost inundate. Peste o sută de oameni au rămas fără case în prag de iarnă. 

Flăcările ar fi pornit dintr-un apartament în care funcţionau trei calorifere electrice. În câteva minute focul s-a extins şi la imobilele vecine. 

Trei ore şi jumătate a durat incendiul. Pentru stingerea flăcărilor au fost folosite jumătate din toate autospecialele din Bucureşti şi Ilfov. În lipsa hidranţilor, pompierii au luat apă chiar şi din Lacul Morii. 

Locatarii din zonă dau vina pe dezvoltator pentru incendiu. Oamenii spun că blocurile nu sunt finalizate şi în acte, aşa că nu pot fi branşate la reţeaua de energie electrică. Au însă curent de la dezvoltator, care încasează facturile, spun proprietarii. Tot ei se plâng de probleme grave. 

În fiecare seară, în fiecare zi, ieri cel puţin de 20 de ori s-a luat (n.r. curentul electric) când la bec, când la priză, reclamă oamenii.

Primul bloc din cele trei cuprinse de flăcări a fost construit în urmă cu doi ani, al doilea a fost finalizat anul trecut, iar ultimul a fost dat în folosinţă în această primăvară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Incendiul din Chiajna, unde trei blocuri au ars, a lăsat peste 100 de oameni fără locuinţe