Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator la Paris. Cel puţin 6 victime, printre care şi un copil, după ce un magazin a fost cuprins de flăcări. IMAGINI DRAMATICE

Cel puţin şase persoane au fost rănite uşor într-un incendiu, vineri, la Paris, într-un magazin de haine situat la parterul unui imobil locuit.

Cel puţin şase persoane au fost rănite într-un incendiu, vineri, la Paris, într-un magazin de haine situat la parterul unui imobil locuit, au declarat pompierii.

Incendiul, declarat în Arondismentul III la puţin timp după ora locală 8.00 (9.00, ora României), ”s-a propagat la primul etaj, în curtea din spate şi la nivelul faţadei imobilului”, a precizat un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris, Gildas Le Coeur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a evocat ”şase răniţi uşor, inclusiv un copil”, un bilanţ ”care va evolua”.

Aproximativ 70 de pompieri şi 30 de vehicule au fost mobilizate să controleze incendiul.

”Este un foc destul de important, care degajă o căldură importantă”, a adăugat Le Coeur.

Mai mulţi locuitori, în stare de şoc, au fost evacuaţi din imobilul cu cinci etaje, din care se degaja un fum gros şi negru, şi au fost preluate de serviciul Samu, a constat o jurnalistă AFP.

”Eu am ieşit către ora (locală) 8.20 (9.20, ora României). Soţia mea avea bebeluşul în braţe. S-a întâmplat rapid. În două minute era fum în apartament (...). Am scăpat în ultimul moment”, a declarat Cédric Mannarelli, "şocat”, în papuci, pe trotuar.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator la Paris. Cel puţin 6 victime, printre care şi un copil, după ce un magazin a fost cuprins de flăcări. IMAGINI DRAMATICE