Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu provocat intenţionat acasă la directorul AJOFM Arad, de un chiriaş furios

Un incendiu a fost provocat intenţionat acasă la directorul AJOFM Arad. Trei rulote de locuit fiind distruse. Suspect este un chiriaş, care a fost audiat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 13.05.2018 , 13:38

Incendiul a distrus 3 rulote Un incendiu a fost provocat de un chiriaş acasă la directorul AJOFM Arad

Un incendiu a fost provocat intenţionat acasă la directorul AJOFM Arad. Trei rulote de locuit fiind distruse. Suspect este un chiriaş, care a fost audiat de poliţişti.

Un incendiu violent a distrus trei rulote de locuit, deţinute de către directorul Agenţiei Judeţene de Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad, focul fiind pus de către un chiriaş al acestuia, care va fi cercetat penal pentru distrugere. Directorul a declarat că scandalul a pornit de la bani, pentru că bărbatul a cerut restituirea unei garanţii pe care nu o plătise el, ci firma care îl angajase şi care achita chiria lunară.

Poliţiştii au fost chemaţi de către proprietarul rulotelor, directorul AJOFM Arad, Marinel Henteş.

Articolul continuă după reclamă

"În curtea mea am trei case, iar una am închiriat-o unui bărbat angajat la firma unui amic. Firma îi plătea chiria, însă bărbatul mi-a spus ieri (sâmbătă - n.r.) că vrea să plece şi mi-a cerut banii plătiţi pentru garanţie. Eu nu am putut să-i dau acei bani, pentru că nu el a plătit garanţia, ci firma, deci îi voi restitui firmei. Bărbatul s-a enervat, iar dimineaţă a dat foc la rulote", a spus Henteş.

Directorul a declarat că paguba este de peste 4.000 de euro şi că va depune plângere pentru distrugere.

"Aveam patru rulote, eu le-am cumpărat pentru că fiul meu are firmă de construcţii şi caza muncitori. Trei au ars în urma incendiului. Noroc că nu era nimeni în ele!", a spus Henteş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Claudia Iuga, a declarat că suspectul are 50 de ani şi are antecedente penale, el urmând să fie cercetat pentru distrugere.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Incendiu provocat intenţionat acasă la directorul AJOFM Arad, de un chiriaş furios