Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu la un vapor aflat în şantierul naval Midia. Patru cadavre, găsite de pompieri în interiorul navei

Un incendiu a izbucnit, joi, la un vapor aflat în şantierul naval Midia, judeţul Constanţa. Patru persoane au fost găsite moarte în interiorul navei.

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 18:20

UPDATE: Celelalte victime dispărute au fost găsite moarte în interiorul navei. Potrivit primelor informații, două dintre cele patru victime au fost găsite în compartimentul motor, iar celelalte două, în încercarea de a se salva, au fugit, au ajuns la un etaj superior. 

UPDATE: Pompierii au găsit două cadavre, în timpul căutărilor și au stins incendiul.

UPDATE: Se continuă răcirea perimetrală a pereților navei și se reiau căutările persoanelor posibil surprinse de foc. Cei patru ar fi fost în compartimentul motor unde a avut loc explozia

Vezi și

UPDATE: Forțele alocate sunt următoare: 6 mașini de stingere, o autoscară, 2 smurd și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. Pompierii caută patru persoane posibil surprinse la interior. Misiunea este în dinamica.

Pe acelaşi subiect

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce a izbucnit un incendiu la un vapor aflat în şantierul naval Midia.

Un vapor arde în şantierul naval Midia

La locul incendiului se deplasează cinci maşini de stingere, autoscara, două echipaje SMURD şi autospeciala pentru transport victime multiple.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Incendiu la un vapor aflat în şantierul naval Midia. Patru cadavre, găsite de pompieri în interiorul navei