Antena Meniu Search
x

Incendiu la City Park Mall, din Constanţa! Clienții și angajații, evacuați de urgență! Un magazin din interior s-a făcut scrum!

Clienții și angajații au fost anunțați să părăsească de urgență City Park Mall, fiind declanșată alarma de incendiu. 

Clienții și angajații au fost anunțați să părăsească de urgență City Park Mall, fiind declanșată alarma de incendiu.  Un fum gros ieşea din interior, iar oamenii care se aflau la cinema au fugit spre ieşire.

UPDATE: Potrivit reprezentantului City Park, incendiul a izbucnit in unul dintre spatiile comerciale din cadrul City Park, in afara programului de functionare a mallului, dupa ora 22.00, in acel moment singurii clienti prezenti in centrul comercial fiind in incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranta ale centrului comercial au functionat corespunzator, alarma de incendiu declansandu-se imediat, iar echipa mall-ului a reactionat prompt in sesizarea autoritatilor si evacuarea in siguranta a clientilor. Incendiul a fost stins in scurt timp. Nicio persoana nu a fost pusa in pericol. In acest moment, se iau toate masurile pentru ca centrul sa-si poata primi maine clientii in conditii optime.

Un pompier a primit îngriji medicale, după ce a suferit arsuri în timpul intervenţiei.

Din câte se pare, incendiul a izbucnit la magazinul de haine Beneton. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii, cât şi un echipaj SMURD, în cazul în care cineva are nevoie de îngrijiri de specialitate.

Din fericire, toată lumea a fost evacuată ordonat, şi nu există informaţii legate de eventuale victime. A ars doar magazinul Beneton.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu la City Park Mall, din Constanţa! Clienții și angajații, evacuați de urgență! Un magazin din interior s-a făcut scrum!