Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la Spitalul pentru Copii "Sf. Ioan" din Galaţi. Mai multe saloane, evacuate: părinţii au fugit cu copiii în braţe

Un incendiu a izbucnit la spitalul de copii din Galaţi. Din cauza fumului, s-a decis evacuarea saloanelor de la etajul 2. Flăcările au izbucnit în zona bucătăriei. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise acolo.

De Adrian Obreja la 06.10.2022, 19:23

Pacienţii din mai multe saloane ale Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi au fost evacuaţi, joi după-amiază, din cauza unui incendiu izbucnit la bucătăria unităţii spitaliceşti. Primele informaţii arată că nu sunt persoane intoxicate cu fum.

Incendiu la Spitalul de Copii din Galaţi. De la ce a izbucnit focul

"Incendiul a pornit de la un corp de iluminat din corpul alimentar din bucătăria Spitalului de Urgenţă pentru Copii din Galaţi, care se află la etajul 1. Imediat a pornit alarma, după care s-a dat anunţul de evacuare. Este vorba despre 85 de persoane evacuate, dintre care 41 de copii, 33 de părinţi, 3 cadre medicale şi 8 asistente. Părinţii au fugit cu copiii în braţe în curtea spitalului, unde au rămas aproximativ două ore, până când pompierii s-au asigurat că nu mai există niciun pericol. Au fost degajări mari de fum, motiv pentru care s-a decis evacuarea personalului şi a pacienţilor de la etajul 1 şi, parţial, etajul 2. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri, un echipaj de Terapie Intensivă, dar şi poliţişti. După ce s-a stabilit că nu mai există absolut niciun pericol, pacienţii şi cadrele medicale au putut să se întoarcă în spital", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Incendiu la Spitalul pentru Copii "Sf. Ioan" din Galaţi. Mai multe saloane, evacuate: părinţii au fugit cu copiii în braţe