Antena Meniu Search
x

Incendiu la un service auto din Sinaia, trafic deviat pe DN1. Foc şi la celebra mănăstire de la Nămăieşti

O staţie de Inspecţie Tehnică Periodică şi un service auto s-au făcut scrum în Sinaia. De teama unei explozii, autorităţile au deviat traficul.

Vezi și

O staţie de Inspecţie Tehnică Periodică şi un service auto s-au făcut scrum în Sinaia. De teama unei explozii, autorităţile au deviat traficul pe Drumul Naţional 1, până când pompierii au reuşit să stingă flăcările. Un alt incendiu a izbucnit la mânăstirea Nămăieşti din judeţul Argeş, celebră în toată ţara pentru biserica sa rupestră ce adăposteşte o icoană făcătoare de minuni.

Un incendiu puternic a mistuit, aseară, o clădire din Sinaia în care funcţionau o staţie ITP şi un service auto.

În staţia ITP nu era nicio maşină în momentul în care a început să ardă. Însă, în spate sunt două autoturisme dezmembrate care au fost afectate de flăcări.

Până la sosirea pompierilor, administratorii unei spălătorii auto din zonă şi angajaţii staţiei de Inspecţie Tehnică Periodică au încercat să stingă vâlvătaia.

Din cauza fumului, dar şi de teama unei explozii, poliţiştii au deviat traficul de pe DN1. Cu frică au aşteptat şi localnicii rezolvarea situaţiei.

Incendiul ar fi pornit de la o anexă a staţiei ITP, în care se afla şi centrala termică. Pagubele sunt însemnate, dar clădirea era asigurată.

Panică a fost aseară şi la mânăstirea Nămăieşti din Argeş, după ce un incendiu a izbucnit într-una dintre chilii. Cele trei călugăriţe care locuiau acolo au fugit din calea flăcărilor.

Focul ar fi izbucnit din cauza jarului rămas în cenuşa din sobă. Imediat, totul s-a făcut scrum. 

Mânăstirea Nămăieşti este cunoscută pentru icoana Maicii Domnului, despre care se spune că este făcătoare de minuni.

În urmă cu şapte ani, un alt incendiu a distrus două case monahale de lângă lăcaşul sfânt din Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Incendiu la un service auto din Sinaia, trafic deviat pe DN1. Foc şi la celebra mănăstire de la Nămăieşti