Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator la Curtea de Argeş. Mai multe familii au rămas pe drumuri, după ce focul le-a mistuit casele

Vezi și

Adăpostul, improvizat din lemn şi cartoane, a ars până la temelie, iar cele zece persoane, printre care şi un copil, au rămas acum pe drumuri. Oamenii au doar hainele de pe ei, iar autorităţile trebuie să găsească o soluţie cât mai urgent!

Familiile locuiau în patru camere improvizate într-o baracă de la marginea oraşului Curtea de Argeş. Construcţia era din lemn şi cartoane, astfel că flăcările s-au extins rapid. 

lt. col. TEODOR MARIN, ISU ArgeşŞ

A ars o baracă, în care se aflau şase familii, respectiv nouă adulţi şi un copil. Intervenţia a fost dificilă întrucât arderea a fost generalizată, fiind materiale combustibile din lemn, materiale textile care au dezvoltat şi propagat incendiul.

Pompierii au reuşit să stingă văpaia după aproape două ore dar nu au mai putut să salveze nimic. 

Famiile rămase pe drumuri şi-au petrecut noaptea la căminul unui liceu din oraş pus la dispoziţie de Primărie. O soluţie temporată pentru oamenii, şi aşa sărmani, care au rămas acum doar cu hainele de pe ei. Tot ce aveau a fost distrus în incendiu. 

Autorităţile locale trebuie să stabilească acum ce se va alege de cei zece oameni rămaşi pe drumuri în plină iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator la Curtea de Argeş. Mai multe familii au rămas pe drumuri, după ce focul le-a mistuit casele