Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu extrem de violent la Timişoara. O persoană a murit, iar două clădiri au fost grav afectate de flăcări

Un incendiu violent a izbcunit în urmă cu câteva ore, la Timişoara, la un spaţiu comercial. Flăcările se manifestă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi

de Redactia Observator

la 10.12.2017 , 12:53

Un incendiu extrem de violent a izbcunit în urmă cu câteva ore, la Timişoara, la un spaţiu comercial. Flăcările se manifestă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar o persoană a fost găsită decedată.

Actualizare: Potrivit ultimelor informaţii, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ISU împreuna cu poliția fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incendiului.

Incendiul a pornit de la un complex, acolo unde a fost găsită o persoană carbonizată şi s-a extins la cea de-a doua clădire, unde pompierii se luptă acum să stingă flăcările.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Au fost mobilizate toate forţele de intervenţie de la ISU Timiş. Sunt 11 maşini de pompieri la faţa locului şi mai multe echipaje SMURD.

În clădirea care arde în acest moment, se aflau covoare. Nu se poate pătrunde înăuntru, pompierii încearcă să lichideze flăcările de la distanţă, pentru ca focul să nu se extindă şi la cea de-a treia clădire.

Patronii care au venit la locul incendiului spun că tocmai făcuseră aprovizionarea de sărbători. Unul dintre ei a povestit că avea într-unul dintre magazine covoare de sute de mii de euro.

Revenim cu amănunte. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Incendiu extrem de violent la Timişoara. O persoană a murit, iar două clădiri au fost grav afectate de flăcări