Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent în Botoşani. Peste zece hectare de vegetaţie uscată au fost înghiţite de flăcări

Un puternic incendiu de vegetaţie a mistuit peste 10 hectare de teren în zona Cornişa din Botoşani. Pompierii au intervenit la stingerea flăcărilor, în urma apelurilor primite de la localnici.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 16:48

Vezi și

"Mai multe case, depozite de materiale de construcții și lemnoase, dar și un service de dezmembrări auto din zona Cornișa, de la marginea municipiului Botoșani, au fost în pericol din cauza unui incendiu de vegetație uscată.

Flăcările s-au extins cu repeziciune pe aproximativ zece hectare din cauza vântului care sufla cu putere. Mai mulți localnici din zona au sunat la pompieri după ajutor. Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp, și au reușit să localizeze incendiul înainte de a produce pagube materiale considerabile. În sprijinul forțelor de intervenție, au venit și mai mulți muncitori din zonă care au intervenit cu lopeți, dar și cu buldoexcavatoare. 

Pompierii încă sunt la fața locului si intervin pentru stingerea focarelor. Autorităţile fac apel către cetățenii care dețin terenuri agricole să manifeste responsabilitate în ceea ce privește prevenirea incendiilor de vegetație uscată deoarece aceste evenimente pot pune în pericol culturile din imediata vecinătate, locuințele, dar și viața cetățenilor.", transmite ISU Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Botoşani. Peste zece hectare de vegetaţie uscată au fost înghiţite de flăcări