Antena Meniu Search
x

Incendiu violent la un bloc din centrul Constanţei. Locatarii spun că focul a fost pus de o femeie cu probleme psihice

A fost panică, aseară, în centrul oraşului Constanţa după ce un incendiu violent a izbucnit în podul unei clădiri.

Vezi și

A fost panică, aseară, în centrul oraşului Constanţa după ce un incendiu violent a izbucnit în podul unei clădiri. Flăcările înalte de câţiva metri şi fumul dens puteau fi văzute de la câţiva kilometri distanţă.

Un bărbat care a văzut vâlvătaia este cel care a dat alarma. Era puţin trecut de ora 20.00.

Disperaţi, oamenii s-au rugat ca locuinţele să nu le fie distruse şi să nu rămână pe drumuri de Crăciun. Ei sunt convinşi că focul ar fi fost pus de o femeie cu probleme psihice, pe care sora sa a dat-o afară din casă şi care s-ar fi adăpostit în podul clădirii. 

Lucru care a fost la un pas să se întâmple. Acoperişul clădirii, situată chiar în centrul oraşului, s-a aprins ca o torţă în doar câteva minute, iar 8 apartamente au fost în pericol să ia foc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă, pentru că s-a desfăşurat la înălţime şi orice clipă de neatenţie îi putea costa viaţa. Podul a ars complet.

Din păcate, niciun apartament nu era asigurat. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la un bloc din centrul Constanţei. Locatarii spun că focul a fost pus de o femeie cu probleme psihice