Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL! Cum arată trupul celui mai cunoscut preot exorcist la 7 ani de la înmormântare

Unul dintre preoţii cu har din România continuă să uimească şi după moarte. La 7 ani după moartea sa, i s-a descoperit “trupul întreg şi frumos mirositor”.

 Unul dintre preoţii cu har din România continuă să uimească şi după moarte. La 7 ani după moartea sa, i s-a descoperit “trupul întreg şi frumos mirositor”, conform crestinortodox.ro.

Este vorba despre Parintele Arhimandrit Ilarion Argatu, care a murit pe 11 mai 1999, la Manastirea Cernica. În 2006, la 7 ani după moartea sa, un sobor de 30 de preoti a oficiat slujba de dezgropare, conform tradiţiei.

Trupul părintelui Ilarion Argatu a fost spălat în Aghiazmă, uns cu untdelemn sfinţit şi cu mir. Deşi se dorea ca osemintele să rămână în biserică timp de 40 de zile, iar mai apoi să fie îngropate în curtea bisericii, credincioşii au construit un baldachin din lemn şi o raclă şi l-au aşezat în pronaosul bisericii.

După câţiva ani petrecuţi în Mânăstirea Căldăruşani, parintele Ilarion Argatu s-a retras, pentru ultimii 19 ani din viaţa sa, la Mânăstirea Cernica, unde nenumaraţi pelerini îi paşeau pragul. Aici, părintele a săvârşit nenumărate exorcizări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » INCREDIBIL! Cum arată trupul celui mai cunoscut preot exorcist la 7 ani de la înmormântare