Antena Meniu Search
x

Video Influencerul Alin Borcan, închis după ce a fost arestat LIVE. Umblă dezbrăcat şi aruncă electrocasnice de la etaj pentru like-uri pe TikTok

Unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri din România a fost săltat de mascaţi în timp ce făcea un live pe TikTok. Alin Borcan are o listă lungă de reclamaţii împotriva lui: şi-a înspăimântat vecinii când a aruncat cu mobila pe fereastră, şi-ar fi bătut iubita şi s-a filmat dezbrăcat într-un magazin din Bucureşti. După 24 de ore de arest, a fost eliberat de judecători şi este anchetat sub control judiciar. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 06.04.2023, 19:34

Vezi și

Mascaţii au intrat cu forţa în apartamentul din Bucureşti al lui Alin Borcan: "Culcat! Poliţia! Culcat, culcat! Cu mâinile la vedere! Închide live-ul". Au transformat live-ul lui în viralul zilei pe TikTok. 

Influencerul Alin Borcan, arestat LIVE

"Bărbatul devenit celebru pe TikTok locuieşte, împreună cu partenera, într-un bloc din sectorul 6, la ultimul etaj. Transmitea live din balcon în momentul în care mascaţii au intrat peste el şi tot de acolo, de la fereastră, a aruncat cu electrocasnice şi corpuri de mobilier în speranţa că va deveni şi mai cunoscut", spune Cristina Filip, reporter Observator.

Vecinii l-au reclamat pe influencer la poliţie, dar Alin Borcan nu s-a potolit. A făcut circ şi într-un magazin, unde şi-a dat jos pantalonii. Tot în live pe TikTok: "Gata, vine bodyguard-ul. Gata! Haide să mergem că vine paza. Stai acolo, Măriuţă, până vine garda... Să ceri hârtie de la poliţişti. Dacă mă duc aşa cu pantalonii până la casă şi spun dacă are să îmi dea puţină hârtie".

Pe acelaşi subiect

Ce spun soacra şi iubita lui Alin Borcan

Soacra influencerului încearcă să îi găsescă scuze. "Da, dar acolo are chiloţei pe el. Făcea TikTok şi îi dădea provocări", spune femeia. Mai puţin înţelegătoare a fost iubita lui Alin Borcan. A chemat poliţia după ce pretinde că a fost bătută de el. "Drogatule, şi de ziua ta... Uite drogurile aici, farfuria. Vino încoa' să arăt la lume, vino încoa'!", i-a strigat aceasta.

Faima pe TikTok l-a costat scump

Acuzat de tulburarea liniştii publice şi ameninţări, influencerul de pe TikTok a ajuns astăzi în faţa procurorilor, după o noapte de arest. A negat tot. Întrebat cum a fost în arest, Alin Borcan răspunde: "A fost bine... N-am ameninţat, doamnă pe nimeni. Lăsaţi-mă, mă vedeţi periculos pe mine, doamnă?"

Tânărul a ajuns să fie anchetat de poliţişti tocmai din cauza provocărilor care i-au adus aproape 500.000 de urmăritori pe TikTok. Imaginile au ajuns la agenţi odată cu reclamaţiile vecinilor. "S-a prezentat la uşa unei femei dintr-un imobil din sectorul 6 şi i-a adresat acesteia ameninţări cu acte de violenţă", a declarat Bogdan Ghebaur, Poliţia Capitalei. "Poliţia a venit aici de mai multe ori", mărturiseşte un vecin.

Ce pedeapsă riscă Alin Borcan

Acuzaţiile pentru care este anchetat i-ar putea aduce influencerului până la doi ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Influencerul Alin Borcan, închis după ce a fost arestat LIVE. Umblă dezbrăcat şi aruncă electrocasnice de la etaj pentru like-uri pe TikTok