Antena Meniu Search
x

Înfricoșător! El este DIAVOLUL pe pământ!

La doar 26 de ani, José das Graças a recunoscut, în fața autorităților de la Rio de Janeiro că a ucis 42 de persoane, devenind astfel unul dintre cei mai mari criminali în serie din istorie

Vezi și

La doar 26 de ani, José das Graças a recunoscut, în fața autorităților de la Rio de Janeiro că a ucis 42 de persoane, devenind astfel unul dintre cei mai mari criminali în serie din istorie. 

Și-a început seria de crime în urmă cu nouă ani, când i-a luat viața unei femei din regiunea Baixada Fluminense. De-atunci și până-n zilele noastre și-a mai trecut într-un „palmares al ororilor” încă 41 de crime. Informațiile oficiale spun că Jose era un criminal profesionist, acesta omorând la comandă și contra unor sume de bani. 

Criminalul brazilian a recunoscut că uneori mai ucidea și din plăcere, iar pe lista de victime se află și copii sau bătrâni. Declarația care i-a șocat pe polițiști a fost „Într-o perioadele în care stăteam mai mult de două luni fără să ucid, mă plictiseam teribil”.

José das Graças a fost capturat de autoritățile din Rio de Janeiro și riscă o pedeapsă maximă, probabilitatea ca acesta să mai părăsească închisoarea fiind nule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Înfricoșător! El este DIAVOLUL pe pământ!