Antena Meniu Search
x

Video "Inginerie" românească la Brăila. Un balcon fără uşă şi podea a devenit viral pe internet. Reacţia localnicilor: Excelent, bun arhitect

Un balcon fără intrare şi podea, de pe o clădire din Brăila, devine fenomen în România. Fotografia a fost lansată pe internet de un caricaturist renumit. După modelul celebrului balcon al Julietei, el propune, mai în glumă, mai în serios, să devină şi clădirea aceasta punct de atracţie turistică. 

de Adrian Obreja

la 13.05.2023, 20:00

Vezi și

Balconul fără podea şi uşă, care a devenit viral pe internet, atârnă de o casă de pe strada Unirii din Brăila. Uneşte, deocamdată, doar amuzamentul şi curiozitate localnicilor.

Localnic: ÎI lipseşte şi cale de acces şi podea şi tot. El a rămas aşa un pic.

Reporter: Interesant?

Localnic: Arată mai mult comic decât interesant.

Pe acelaşi subiect

Localnic: Cine a făcut fațada asta, trebuia de atunci dat jos. E o greșeală mare a proprietarilor.

Balconul a readus în discuţie „minunile Brăilei“ şi a dat apă la moară „rivalilor“ tradiţionali din Galaţi.

Adrian Obreja, reporter Observator: Dacă pe o parte a clădirii, balcoanele sunt absolut normale, iată că în lateral apare acest balcon, care întrece orice imaginaţie, motiv pentru care a şi strâns pe internet, zeci, sute de comentarii amuzante.

Majoritatea sunt legate de balcolnul lui Romeo şi al Julietei. "La Verona, Romeo. La Brăila, Costel" şi "Romeo! Aş ieşi, dar mama mi-a zidit balconul" comentează internauţii.

Balconul, "viral" pe internet

Cel care a viralizat fotografia este brăileanul Costel Pătrăşcan, unul dintre cei mai buni caricaturişti ai momentului. Chiar dacă se amuză şi el, crede că balconul fără podea poate fi transfromat într-un punct de atracţie pentru Brăila.

Costel Pătrășcan, caricaturist: Balconul de la Verona, celebrul, atrage sute, mii, milioane de vizitatori, eu cred că și acest balcon, care este într-o cheie comică până la urmă, poate fi un reper. Important este să găsim atracții şi oamenii să se amuze.

Clădirea cu ineditul balcon este proprietate privată. La parter funcţionează o casă de amanet şi un sexshop, iar la etaj nu locuieşte nimeni. Cel mai probabil, balconul a avut uşă de acces şi podea, dar au dispărut odată cu renovarea imobilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Inginerie" românească la Brăila. Un balcon fără uşă şi podea a devenit viral pe internet. Reacţia localnicilor: Excelent, bun arhitect