Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Înjunghiată de fostul iubit chiar în faţa copiilor, pe o stradă din Făgăraş. Bărbatul mai fusese condamnat pentru o faptă similară la trei ani de închisoare

Atac cu armă albă chiar în centrul municipiului Făgăraş! O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit, iar totul s-a petrecut în plină stradă, în faţa celor trei copii ai acestora. Victima a reuşit să scape din mâinile agresorului şi s-a refugiat într-o secţie de poliţie, dar individul a intrat după ea şi a încercat să o ucidă. Din fericire, a fost imobilizat rapid de agenţi şi încătuşat. 

de Claudiu Loghin

la 21.08.2024 , 08:30

Cu faţa ascunsă după o coală de hârtie şi flancat de poliţişti, individul care plănuia să-şi ucidă fosta parteneră în faţa proprilor copiii, nu a schiţat niciun gest. Trecutul său infracţional este însă mult mai grăitor.

Potrivit procurorilor, bărbatul a săvârşit în 2002 o faptă similară, tot o tentativă de omor. Pentru această faptă a fost condamnat în 2003 la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare. 

A scăpat în ultima clipă

Vezi și

O pedeapsă prea mică pentru pornirile violente. Furia bărbatului s-a îndreptat spre mama proprilor lui copii. Deşi femeia avea un ordin de protecţie, bărbatul a atacat-o cu un cuţit în plină stradă.  

Pe acelaşi subiect

"Pe fondul unui conflict mai vechi  care exista în familile din care proveneau. Atacul acest s-a soldat cu multiple plăgi înjunghiate", a declarat Adrian Radu, procuror.

Într-o fracţiunea de secundă, profitând de neatenţia atacatorului, femeia a fugit cât au ţinut-o picioarele şi s-a refugiat într-o secţie de Poliţie. 

"A fost urmărită de către bărbat, dar poliţiştii l-au imobilizat", a declarat Adrian Radu, procuror.

Atunci, ca să scape basma curată, individul a pozat în victimă.

"A susţinut că s-a apărat de atacul femeii cu cuţitul la adesa lui", a mai spus Adrian Radu, procuror.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Sibiu, iar agresorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Înjunghiată de fostul iubit chiar în faţa copiilor, pe o stradă din Făgăraş. Bărbatul mai fusese condamnat pentru o faptă similară la trei ani de închisoare