Antena Meniu Search
x

Video de la înmormântarea românilor morţi în carnagiul din Ungaria. Sute de oameni, devastaţi de durerea pierderii celor dragi (Video)

Îmnormântarea românilor morţi în groaznicul accident rutier din Ungaria a strâns sute de oameni, care, devastaţi de durere, au vărsat lacrimi amare. Rudele, prietenii şi vecinii i-au condus pe ultimul drum.

Îmnormântarea românilor morţi în groaznicul accident rutier din Ungaria a strâns sute de oameni, care, devastaţi de durere, au vărsat lacrimi amare.

Rudele, prietenii şi vecinii i-au condus pe ultimul drum.

Trupurile neînsufleţite ale celor 9 români care au murit în carnagiul din Ungaria au fost aduse ieri în localităţile lor natale.

Pe acelaşi subiect

Au fost aşteptaţi de sute de persoane, rude, vecini şi prieteni, care au plâns, i-au jelit şi s-au rugat pentru sufletele lor.

Oamenii nu au dormit toată noaptea, aşteptând sicriele cu cei dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministerul Afacerilor Externe a suportat toate costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului.

Şaisprezece copii din comunele mureşene Mica şi Bălăuşeri şi-au pierdut părinţii în urma accidentului de microbuz produs marţi în Ungaria şi soldat cu nouă morţi, ei urmând să fie evaluaţi de către reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Primarii celor două comune s-au angajat să găsească resurse pentru a sprijini familiile victimelor, unele având greutăţi financiare.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde microbuzul în care se aflau nouă români s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria, Petru, era live pe facebook în momentul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Video de la înmormântarea românilor morţi în carnagiul din Ungaria. Sute de oameni, devastaţi de durerea pierderii celor dragi (Video)