Un instructor auto din Ialomiţa învaţă elevul să o ia pe contrasens şi să depăşească coloana (Video)

De Cristian Ionescu.
Publicat: 14.01.2020, 16:59.
Actualizat: 14.01.2020, 18:47

Un instructor auto din Ialomiţa, cu elevul la volanul maşinii de şcoală, a făcut o manervă care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic.

Maşina şcoală, cu elevul la volan şi instructorul în dreapta, a intrat pe contrasens

Manevră halucinantă a unui instructor auto din Ialomiţa

Youtube - captura video

Un instructor auto din Ialomiţa, cu elevul la volanul maşinii de şcoală, a făcut o manervă care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic.

Maşina şcoală intră pe contrasens şi depăşeşte toată coloana de maşini, iar atunci când ajunge în faţa unui şofer care circula regulamentar, instructorul a ieşit din maşină şi a încercat să-l convingă pe acesta să-i facă loc să treacă, în loc să-şi repare greşeala şi să dea maşina înapoi.

Într-un final, şoferii din dreapta maşinii i-au făcut loc în coloană instructorului auto, însă elevul de la volan s-ar putea să nu fie posesor al permisului de conducere o lungă perioadă de timp, dacă face şi el ce a făcut instructorul auto.

"Se lasă barieră la calea ferată acolo şi se face coloană. Erau mai mulţi care doreau să facă stânga şi mi se pare absurd ce a făcut instructorul auto. După ce iese de la şcoală, elevul crede că aşa ceva este este normal. S-a mai dat şi jos din maşină să-mi spună să mă dau la o parte. Nu se poate aşa ceva", a precizat pentru Observator.tv autorul filmării, Marius T.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma publicării imaginilor

"În urma imaginilor apărute în spațiul public, instructorul auto a fost identificat și a fost invitat mâine, 15 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița pentru clarificarea situației de fapt", informează poliţiştii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.