Antena Meniu Search
x

Un instructor auto din Ialomiţa învaţă elevul să o ia pe contrasens şi să depăşească coloana (Video)

Un instructor auto din Ialomiţa, cu elevul la volanul maşinii de şcoală, a făcut o manervă care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.01.2020, 18:47

Maşina şcoală, cu elevul la volan şi instructorul în dreapta, a intrat pe contrasens
Manevră halucinantă a unui instructor auto din Ialomiţa - Youtube - captura video

Un instructor auto din Ialomiţa, cu elevul la volanul maşinii de şcoală, a făcut o manervă care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic.

Maşina şcoală intră pe contrasens şi depăşeşte toată coloana de maşini, iar atunci când ajunge în faţa unui şofer care circula regulamentar, instructorul a ieşit din maşină şi a încercat să-l convingă pe acesta să-i facă loc să treacă, în loc să-şi repare greşeala şi să dea maşina înapoi.

Într-un final, şoferii din dreapta maşinii i-au făcut loc în coloană instructorului auto, însă elevul de la volan s-ar putea să nu fie posesor al permisului de conducere o lungă perioadă de timp, dacă face şi el ce a făcut instructorul auto.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Se lasă barieră la calea ferată acolo şi se face coloană. Erau mai mulţi care doreau să facă stânga şi mi se pare absurd ce a făcut instructorul auto. După ce iese de la şcoală, elevul crede că aşa ceva este este normal. S-a mai dat şi jos din maşină să-mi spună să mă dau la o parte. Nu se poate aşa ceva", a precizat pentru Observator.tv autorul filmării, Marius T.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma publicării imaginilor

"În urma imaginilor apărute în spațiul public, instructorul auto a fost identificat și a fost invitat mâine, 15 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița pentru clarificarea situației de fapt", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un instructor auto din Ialomiţa învaţă elevul să o ia pe contrasens şi să depăşească coloana (Video)