Antena Meniu Search
x

Interceptări explozive cu medicul Mihai Lucan şi "Martinel": "În afară de relația noastră a mai picat ceva la mâna lor?"

Ies la iveală noi dezvăluiri despre doctorul Mihai Lucan care a fost plasat sub control judiciar pentru fapte extrem de grave de corupţie.

Interceptări explozive cu medicul Mihai Lucan şi "Martinel": "În afară de relația noastră a mai picat ceva la mâna lor?" - Observator

Ies la iveală noi dezvăluiri despre doctorul Mihai Lucan care a fost plasat sub control judiciar pentru fapte extrem de grave de corupţie.

Lucan a fost interceptat într-o serie de stenograme incendiare.

Una dintre ele este o discuţie pe care medicul Mihai Lucan o are cu o femeie, "Martinel", în care îi acuză pe procurori că promovează doar atunci când "cotonogesc" pe cineva.

Discuţia dintre cei doi este mai mult decât interesantă:

LUCAN: Doamne ce să fac? Ce căcat de concediu și de săptămână am avut. Deci m-am intors de alaltăieri. Ăă...cum am plecat...

DOAMNA: Așa. 

LUCAN: A venit în institut o comisie de control de la ministerul sănătății.  

DOAMNA: Așa.

LUCAN: Aceeași de fapt. 

DOAMNA: Așa. 

LUCAN: Care a...ăă...a început să-i fută pe aștia pe aicea, să-i zăpăcească. Îmi trimiteau telefoane disperate, îmi cere cutare, îmi cere cutare, îmi cere cuta...Foarte porniți, foarte răi. Și cum ți-am scris și în sms acolo cu conexiuni, cu zvonuri, trimiși. Da în orice caz au venit practic trei echipe de control. Una de la casă. 

DOAMNA: Extraordinar.  

LUCAN: De la BUCUREȘTI. Una de la Direcția de Sănătate și una de la BUCUREȘTI de la minister cu niște indivizi puși pe fapte mari.  Deci controlul l-am avut...

DOAMNA: Da cum...da ce....controlul pe ce era totuși?  

LUCAN: Același control.

DOAMNA: Pe ce anume?

LUCAN: Pă...cică pe reclamații. Da de fapt am aflat că e un....un domn procuror la ...la DIICOT care vrea să promoveze și da....În meseria asta nu se promovează decât dacă cotonogești pe careva. 

DOAMNA: Pe cineva important, da. Aham.

LUCAN: Da. Pe cineva important. 

DOAMNA: Da, da.

LUCAN: Și descoperi o rețea de trafic de ....persoane, de arme.

DOAMNA: Important, da. Da.

LUCAN: De nu știu ce. Important, știi?

DOAMNA: Da. Da. Da. 

LUCAN: Mda. Și atuncea ca să descoperi faci două lucruri, pui telefoanele sub ascultare, motivând  cu un act care n-are importanță și ăă...aștepți să vezi ce pică.    

DOAMNA: Da. 

LUCAN: Da. Asta e. 

DOAMNA: În afară de relația noastră a mai picat ceva la mâna lor ?  (n.l.-râde)

LUCAN: (n.l.-râde)

DOAMNA: Zic și eu. 

LUCAN: Mda. (n.l.-râde)

DOAMNA: Nu. Adică în sensul că...

LUCAN: Deci relația rămâne, dar telefoane trebuiesc schimbate, înțelegi? 

DOAMNA: Da. Da. Da. Da. Clar.  (n.l.-neinteligibil)sau.

LUCAN: Bine. Bine atuncea.  Ăă...eu vă dau telefon și ne întâlnim după-masă, da? 

DOAMNA: Bine. Pa! 

LUCAN: Bine. Să trăiți!

În 21 decembrie, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu - Sânpătreanu şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.

În 22 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a fostului şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj şi a fiului acestuia, hotărând să fie plasaţi sub control judiciar.

Conform procurorilor, membrii grupului au prejudiciat Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, inclusiv prin folosirea unui aparat utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapie, aparat care a fost transferat la clinica privată fără acte, consumabilele necesare find achitate tot de institut. Astfel au fost trataţi 159 de pacienţi, findu-le percepute sume cuprinse între 3.000 şi 6.700 euro/intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Interceptări explozive cu medicul Mihai Lucan şi "Martinel": "În afară de relația noastră a mai picat ceva la mâna lor?"