Antena Meniu Search
x

Interlopul Bebino, îmbrăcat de la Dolce & Gabbana, adus cu ambulanţa la instanţă

Interlopul Marius Alin Alecu, cunoscut şi ca 'Bebino', a fost îmbrăcat din cap până în picioare de la Dolce & Gabbana, astăzi, când a fost adus cu ambulanţa la instanţă.

de Redactia Observator

la 21.01.2020, 11:26

Interlopul Marius Alin Alecu, cunoscut şi ca 'Bebino', a fost îmbrăcat din cap până în picioare de la Dolce & Gabbana, astăzi, când a fost adus cu ambulanţa la instanţă.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, atunci când Bebino a fost adus cu ambulanţa, de la spitalul penitenciar Jilava, la Curtea de Apel Bucureşti.

Interlopul s-a prezentat, în faţa judecătorilor, dar şi în faţa jurnaliştilor care îl aşteptau la intrarea în instanţă, îmbrăcat de la Dolce & Gabbana.

Bebino a fost adus cu o ambulanţă la instanţă pentru a contesta măsura arestului preventiv, fiind deja arestat pentru 30 de zile după scandalul în urma căruia a fost tăiat şi a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Pe acelaşi subiect

Cât despre outfit-ul ales, Bebino a purtat o pereche de sneakerşi Dolce & Gabbana în valoare de 700 de euro, cu Panda print, dar şi un trening asemănător, în valoare de peste 700 de euro.

Bebino a purtat o pereche de sneakersi Dolce & Gabbana de 700 de euro

Marius Alecu a ajuns de urgenţă la spital, în urmă cu o săptămână, după ce a fost bătut şi tăiat cu sabia de Cezar Petcu, cunoscut ca 'Joe'.

La câteva zile după scandal, 'Joe' s-a predat la Poliţie, fiind reţinut şi ulterior arestat preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Interlopul Bebino, îmbrăcat de la Dolce & Gabbana, adus cu ambulanţa la instanţă