Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ion Mituş de la Strehaia, mort după ce s-a înfipt cu un bolid de 600 de cai putere într-o camionetă (Video)

Accident mortal, astăzi, între localitățile Prunișor și Fața Cremenii, județul Mehedinți. Ion Mituş, de 50 de ani, din Strehaia, a sfârşit după ce s-a izbit cu maşina, un Mercedes-Benz S63 AMG Coupe, de o camionetă.

de Veronica Micu

la 18.02.2020 , 15:29

Ion Mituş conducea un Mercedes-Benz S63 AMG Coupe în momentul producerii tragediei Ion Mituş de la Strehaia, mort după ce s-a înfipt cu un bolid de 600 de cai putere într-o camionetă - Facebook / Observator.tv
  • Ion Mituş de la Strehaia a murit într-un accident cumplit, între localitățile Prunișor și Fața Cremenii.
  • Bărbatul conducea un Mercedes-Benz S63 AMG Coupe.

Accident mortal, astăzi, între localitățile Prunișor și Fața Cremenii, județul Mehedinți. Ion Mituş, de 50 de ani, din Strehaia, a sfârşit după ce s-a izbit cu maşina, un Mercedes-Benz S63 AMG Coupe, de o camionetă.

Martorii spun că bolidul de 600 de cai putere a intrat cu viteză în camionetă, moment în care Mercedesul s-a răsturnat, portiera din stânga faţă s-a rupt, iar şoferul a fost pur şi simplu aruncat din maşină. 

​Ion Mituş nu purta centura de siguranţă, lucru care i-a fost fatal.  Bărbatul de 50 de ani nu a avut nicio şansă. A murit pe loc, în urma impactului.

Articolul continuă după reclamă

Soția sa, aflată pe scaunul din dreapta, a fost salvată de sistemul de siguranță.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Din cauza accidentului, pe Drumul European 70, s-au format coloane de maşini pe kilometri întregi, atât dinspre Severin spre Craiova, cât şi în sens opus.

Ce spune Poliţia

Accidentul a avut loc pe pe DN6 (E70) Strehaia – Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 310, între localitățile Prunișor și Fața Cremenii, județul Mehedinți.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, circulația rutieră fiind oprită pe ambele sensuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la fața locului cu o autospecială de descarcerarea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Ion Mituş de la Strehaia, mort după ce s-a înfipt cu un bolid de 600 de cai putere într-o camionetă (Video)