Antena Meniu Search
x

Video Ipoteză în cazul adolescentului înecat într-o balastieră din Dâmbovița. Băiatul a fost găsit mort la 5 kilometri de casă

Un băiat de 14 ani, care fusese dat dispărut ieri dimineaţă, a fost găsit fără viaţă într-un lac din zona unei balastiere din Dâmbovița. Mama copilului alertase autorităţile după ce fiul ei diagnosticat cu autism a plecat de acasă. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 25.04.2023, 15:00

Vezi și

Copilul de 14 ani a plecat de acasă ieri, înainte de ora prânzului. La câteva ore distanță, mama și-a dat seama că lipsește, motiv pentru care a sunat la 112. În căutarea lui au pornit echipe întregi cu zeci de salvatori. A fost găsit la 5 kilometri distanță de casă, înecat într-un lac artificial dintr-o balastieră. În ciuda eforturilor depuse de medici, copilul nu a mai putut fi readus la viață. 

Adolescentul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în lac

"La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari. Din nefericire, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere", au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Potrivit unor surse, în acest caz vorbim despre un accident. Copilul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în lac. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar polițiștii urmează să stabilească cu exectitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ipoteză în cazul adolescentului înecat într-o balastieră din Dâmbovița. Băiatul a fost găsit mort la 5 kilometri de casă