Antena Meniu Search
x

Ipoteza poliţiştilor după ce un adolescent a luat foc în toaleta unui centru de plasament din Buzău. Are arsuri pe 50% din corp

Un adolescent de 17 ani, rezident într-un centru al DGASPC Buzău, a ajuns la spital cu arsuri grave. Băiatul ar fi aprins un sul de hârtie igienică de la care i-ar fi luat foc hainele. Conducerea centrului a dispus o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 16:18

Adolescentul şi-ar fi dat foc din greşeală, în toaletă
Adolescentul şi-ar fi dat foc din greşeală, în toaletă - Shutterstock

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Buzău, săptămâna trecută, tânărul ar fi anunţat îngrijitorul că vrea să meargă la toaletă, a primit hârtie igienică, iar după câteva momente din interiorul băii s-ar fi auzit un zgomot puternic. 

Hainele i-au luat foc la toaletă

Îngrijitorul care aştepta pe hol a intrat în grupul sanitar şi l-a găsit pe băiat cu hainele în flăcări. Focul a fost stins, i s-a acordat primul ajutor şi a fost preluat de ambulanţă şi transportat la U.P.U. a Spitalului judeţean Buzău de unde a fost transferat la un spital din Bucureşti

Reprezentanţii DGASPC, dar şi ai IPJ Buzău au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul, relatează news.ro. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.  

Pe acelaşi subiect

Cum ar fi reuşit tânărul să-şi dea foc

În urma anchetei, adolescentul ar fi declarat că a luat o brichetă de la un coleg de cameră, iar oamenii legii bănuiesc că acesta a prins întâi hârtia igienică de la care i-ar fi luat foc hainele. 

Starea pacientului. Arsuri pe 50% din corp

La spital, medicii au constatat că băiatul are arsuri pe mai bine de 50 la sută din corp, de la brâu în sus. Pacientul a fost transferat pentru tratament de specialitate la un spital în Bucureşti. Aici, acesta a fost supus mai multor intervenţii, starea sa fiind, în continuare, critică. 

Tânărul de 17 ani nu era cunoscut ca fumător, iar asupra sa nu au fost găsite ţigări. Acesta suferă de mai multe afecţiuni neurologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ipoteza poliţiştilor după ce un adolescent a luat foc în toaleta unui centru de plasament din Buzău. Are arsuri pe 50% din corp