Antena Meniu Search
x

Crima din Botoşani, o nouă ipoteză şocantă! Procurorii revin cu informaţii în cazul băiatului acuzat că a ucis-o pe Petronela: "Este o ciudăţenie!" (Video)

Anchetatorii lansează o nouă ipoteză în cazul lui Bogdan Ionel, adolescentul arestat pentru uciderea frumoasei Petronela Mihalachi, în 25 aprilie, în pădurea de la Pacea, de la marginea oraşului Botoşani.

Anchetatorii lansează o nouă ipoteză în cazul lui Bogdan Ionel, adolescentul arestat pentru uciderea frumoasei Petronela Mihalachi, în 25 aprilie, în pădurea de la Pacea, de la marginea oraşului Botoşani.

Dacă iniţial, tânărul a recunoscut că el a fost cel care a omorât-o pe Petronela cu 32 de lovituri de cuţit, băiatul a revenit asupra declarațiilor. A spus că asasinul ar fi un bărbat bine făcut şi cu multe tatuaje pe care l-ar fi văzut în pădurea Pacea, iar apoi a declarat că ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

În 18 mai, tânărul arestat pentru omor după ce ar fi înjunghiat-o pe Petronela a declarat că adevăratul criminal este chiar iubita lui, Mihaela.

Declaraţiile contradictorii şi comportamentul băiatului din ultimele săptămâni îi fac pe anchetatori să ia în calcul inclusiv varianta unei personalități bipolare în cazul lui.

Trece brusc de la sânge rece, la lacrimi

După ce a omorât-o pe Petronela Mihalachi, băiatul a ieşit din pădurea de la Pacea și a mers prin cimitir, unde a fost oprit de o patrulă a Poliției Locale. Întrebat de sângele de pe haine, băiatul și-a menținut calmul și a povestit că a căzut și s-a julit la un genunchi.

A luat un taxi și a mers direct la spital. Nu se știe dacă a primit îngrijiri medicale, pentru că a fost văzut la scurt timp mergând pe stradă, fără să mai mimeze șchiopătatul.

Ulterior, Bogdan a ajuns acasă, acolo unde i-a așteptat pe polițiști având deja pregătit cuțitul cu care a ucis fata, să îl predea. Când a fost dus la reconstituire nu a mai dat dovadă de același sânge rece afișat în fața polițiștilor locali în ziua crimei.

Din contră, abia a scos câteva cuvinte și nu se putea opri din plâns.

Ceea ce duce la suspiciuni de dublă personalitate în cazul lui.

"Procurorul de caz oricum a dispus evaluarea lui psihologică, așa zisul portret psihologic, pentru că avem nevoie. Este o ciudățenie acum. Și probabil că, această conturare a profilului psihologic la modul profesionist o să ne lămurească și pe noi cu privire la acțiunile lui și la ce a făcut și la atitudine", a declarat Valeriu Chihaia, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Profilul psihologic ar putea fi efectuat de un psiholog din cadrul IPJ Botoșani.

Bogdan refuză să-şi vadă mama

Mama lui Bogdan Ionel a venit din Italia pentru o scurtă perioadă de timp, angajând un avocat pentru fiul ei. Se pare că femeia ar fi încercat să îl viziteze pe adolescent în arest, însă acesta a refuzat dialogul cu ea.

Iar variantele știute de anchetatori despre ce s-ar fi petrecut în pădurea de la Pacea sunt aceleași prezentate de Bogdan Ionel familiei sale sau avocatului.

"Cred că este unul dintre cazurile care ne-au pus serios la încercare. Foarte multe piste, multe probe indirecte. Norocul nostru este că ne aflăm în era tehnologiei și avem și multe probe directe. S-au făcut experimente în teren, cu mașina sau cu pasul pentru a se vedea exact în ce timp poate fi făcut un anume traseu. Încerci să citești printre rânduri, o să dureze mai mult decât un dosar normal", a declarat pentru botosaneanul.ro unul dintre anchetatori.

Aceştia alteaptă rezultatele atât a expertizelor ADN pentru celulele epiteliale găsite sub unghiile Petronelei Mihalachi, cât și rezultatele necropsiei.

"Copiii aceștia dau dovadă de o ferocitate ieșită din comun, inexplicabilă!", a mai spus Valeriu Chihaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crima din Botoşani, o nouă ipoteză şocantă! Procurorii revin cu informaţii în cazul băiatului acuzat că a ucis-o pe Petronela: "Este o ciudăţenie!" (Video)