Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Momentul în care Loredana cară singură geamantanul prin parc, după ce a abandonat trupul Alinei

Au apărut primele imagini din noaptea crimei când Loredana şi-a ucis cea mai bună prietenă şi a băgat-o într-un geamantan, după care a abandonat-o într-un parc din Mangalia. Pe imagini se vede cum o persoană cu faţa acoperită cară geanta în care s-ar fi aflat trupul fetei, după care se îndreaptă către taxi. Prietenia pe care tânăra care şi-a recunoscut fapta o avea pentru victima ei se transformase într-o invidie ucigaşă. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 20:24

Vezi și

Prietene de la grădiniţă, colege de bancă. Alina şi Loredana păreau de neseparat. Au ştiut să se ajute şi împărţeau aproape totul. Însă, odată ce au decis să meargă să se angajeze pe litoral, lucrurile nu au mai mers la fel. Între cele două fete au început să existe tot mai des certuri, uneori din lucruri mărunte. Iar la mijloc, spun mătuşele fetei ar fi existat invidia.

Reamintim că Alina, fata de 18 ani care şi-a ucis cea mai bună prietenă pe litoral a fost arestată. Cele două se angajaseră la un hotel din Saturn în timpul verii şi urmau să intre la facultate. Alina a fost ucisă chiar în camera de hotel, apoi transportată în parcul din Mangalia într-un geamantan. Ucigaşa ar fi plănuit totul şi a chiar a încercat să ascundă crima apropiaţilor. Iubitul victimei susţine că i-a folosit inclusiv telefonul şi a trimis mesaje în numele ei. trupul Alinei a fost găsit de un pescar care trecea prin parcul Tosca din Mangalia. Fata, omorâtă în bătaie şi abandonatăîn spatele unei bănci, fusese transportată până acolo într-un geamantan.

Alina visa să devină poliţistă

Pe acelaşi subiect

Alina va fi înmormântată joi, în satul natal din Vaslui, îmbrăcată în rochie de mireasă. 

Familia este sfâşiată de durere. Mătuşile sale au declarat că fata se plângea de comportamentul din ultima perioadă al presupusei criminalei, Loredana, la patronul hotelului, însă acesta nu o asculta. Fata i-ar fi spus că Loredana nu o lasă în pace şi au conflicte frecvente.

În noaptea tragediei, doi băieţi au auzit zgomote în camera fetelor şi le-au bătut la uşă. Acum le pare rău că nu au intervenit şi spun că poate ar fi putut să-i salveze viaţa victimei. Loredana a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Momentul în care Loredana cară singură geamantanul prin parc, după ce a abandonat trupul Alinei