Antena Meniu Search
x

Video Jaf în plină zi, în casa unor oameni de afaceri din Iaşi. Hoţii au fugit cu un seif de 200 de kg, plin cu bani şi bijuterii

Poliţiştii din Iaşi sunt în alertă, după un jaf dat în locuinţa unor oameni de afaceri în orașul Hârlău. Hoţii au furat un seif în care se aflau sume mari de bani şi bijuterii. Au acţionat organizat, în timp ce proprietarii nu erau acasă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.01.2024, 13:24

Vezi și

Există mai multe piste urmărite în acest moment de către anchetatori.

Seiful furat la Hârlău cântăreşte aproximativ 200 de kilograme

Se bănuieşte că ar putea fi cineva din anturajul familiei, care ar fi acţionat la pont. Mai ales că au dat spargerea ziua în amiaza mare, când proprietarii nu se aflau în locuinţă. 

Din fericire, spun aceştia, care se tem pentru vieţile lor; se gândesc că, dacă ar fi fost acasă, s-ar fi întâmplat o tragedie. Vineri, în jurul orei 11.00, o dubă ar fi intrat în curtea casei, ar fi închis porţile şi ar fi pătruns în locuinţă pe geam. Au reuşit cumva, într-un timp necunoscut până în prezent, să ia seiful care cântăreşte aproximativ 200 de kilograme şi în care se aflau toţi banii familiei, după care s-au făcut nevăzuţi.

Pe acelaşi subiect

Familia călcată de hoţi este în stare de şoc

În apropierea casei familiei jefuite, se află un restaurant, a cărui cameră de supraveghere care bate chiar spre locuinţa în care s-a dat spargerea a fost smulsă cu câteva zile înainte. Se bănuieşte că dispozitivul a fost distrus de aceleaşi persoane care au furat seiful şi care se bănuieşte că ar fi pregătit, probabil, terenul pentru a da spargerea.

Cel care a descoprit furtul a fost fiul cel mic al familiei, când a venit de la şcoală. Acesta şi-a anunţat părinţii şi cu toţii sunt încă în stare de şoc. Şi casa unde s-a dat spargerea are camere de supraveghere, dar acestea erau stricate.

Familia deţine un aprozar în localitate, iar proprietara lucrează la grădiniţa din Hârlău. Cel mai probabil, hoţii ştiau despre sumele de bani pe care aceştia le deţin. Deocamdată, nu s-a făcut nicio reţinere în acest caz. Proprietarii seifului speră ca anchetatorii să le dea de urmă hoţilor în cel mai scurt timp şi să le recupereze măcar o parte din tot ceea ce au muncit în ultimii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Jaf în plină zi, în casa unor oameni de afaceri din Iaşi. Hoţii au fugit cu un seif de 200 de kg, plin cu bani şi bijuterii