Antena Meniu Search
x

Jaf într-o parcare din Bacău. Cum reuşesc doi hoţi să fure o Skoda, în mai puțin de 3 minute - VIDEO

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care doi hoți fură o mașină dintr-o parcare, în localitatea Nicolae Bălcescu din Bacău. Au încercat mai întâi la un Volvo, apoi s-au reorientat spre o Skoda.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.05.2021, 15:04

Jaf într-o parcare din Bacău. Cum reuşesc doi hoţi să fure o Skoda, în mai puțin de 3 minute - captura video YouTube

Jaful a durat mai puțin de 3 minute și, potrivit bacau.net, care a publicat, de altfel, imaginile suprinse de camerele de supraveghere, cei doi au folosit dispozitive electronice sofisticate.

În filmare se vede cum cei doi hoți merg mai întâi la un Volvo. Unul dintre ei reușește să deschidă portiera șoferului şi intră în mașină.

După ce se chinuie în van câteva zeci de secunde să o pornească, individul se dă bătut, coboară şi, împreună cu amicul lui, se reorienteză la Skoda de lângă.

Skoda Octavia, furată de hoți în câteva minute

Pe acelaşi subiect

De această dată, misiunea e simplă. Au deschis maşina imediat şi, în mai puţin de 3 minute, cei doi au plecat cu Skoda din parcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe camerele de luat vederi, hoţii au fost surprinşi cum părăseau localitatea spre Bucureşti.

Potrivit bacau.net, proprietarul maşinii a făcut plângere la poliţie, care a demarat cercetările.

Jaful a avut loc miercuri, 19 mai, în jurul orei 5 dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Jaf într-o parcare din Bacău. Cum reuşesc doi hoţi să fure o Skoda, în mai puțin de 3 minute - VIDEO