Antena Meniu Search
x

Video Jandarmi din Vaslui, acuzați că au snopit în bătaie un adolescent până l-au băgat în spital: "Copilul era sfărâmat"

Acuzaţii grave la adresa unor jandarmi din Vaslui. Părinţii unui adolescent de 15 ani spun că fiul lor ar fi fost bătut de aceştia până când a leşinat. Adolescentul este internat de patru zile la spitalul din Vaslui, iar familia a depus o plângere la Poliţie. Jandarmii au o altă variantă: adolescentul ar fi fost ridicat pentru tulburarea liniştii publice. 

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 17:33

Vezi și

Adolescentul ar fi fost atacat chiar în faţa unui magazin, unde îşi aştepta sora care intrase să cumpere dulciuri. Părinţiii spun că un echipaj de jandarmi l-a legitimat fără motiv. 

Tatăl adolescentului: Au zis "băi ia veniţi voi doi de acolo încoace". S-a dus la dânşii, după care vărul lui i-a zis că are vârsta de 16 ani. Al meu e mai voinic ca mine. I-a spus că are vârsta de 15 ani. Și ăla mai slab a zis "băi dar tu faci mişto de noi".

Jandarmii ar fi decis să-l bage în dubă şi să-i aplice o "corecţie", acuză tatăl elevului. 

Tatăl adolescentului: L-au bătut jandarmii. I-au spus că i-au dat prima dată cu ceva după cap, de la care copilul a leşinat şi s-a trezit la Movas, în poarta Movasului.  Și acolo iar i-au dat bătaie şi după l-au adus la poliţie. După ce l-au bătut bine. după jumătate de oră. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce?

Tatăl adolescentului: Degeaba. Pur si simplu. Are o umflătură aici după cap, mâinile umflate, vânătăi pe la coaste pe aici. Și a zis că unul dintre ei a scos un baston sau ce o fi scos.

După ce a fost bătut, jandarmii l-au adus la sediul Poliţiei Locale

Sora lui spune că l-a găsit întins pe jos, aproape leşinat. 

Tatăl adolescentului: Și au ţipat la dânsul "ieşi, bă, ieşi". Copilul era sfărâmat. Imediat i-a venit rău la copil, am sunat la 112 şi am dus copilul la spital. După 40 de minute, eu am impresia că s-a sunat acolo la spital, după 40 de minute a dat drumul la copil. 

A doua zi, copilul s-a simţit din ce în ce mai rău şi au ajuns din nou la spital. Familia a depus acum plângere la poliţie. 

Bunicul adolescentului: Nu plătim huligani. Aici sunt huligani. Nu sunt soldaţi care trebuie să ne apere şi să aibă grijă de noi. Nu. Atât timp cât fac ce fac, n-au ce căuta acolo.

Ancheta continuă pentru a se afla ce s-a întâmplat cu exactitate acolo. Conducerea Jandarmeriei a transmis că adolescentul a fost legitimat pentru că ar fi tulburat liniştea şi ordinea publică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Jandarmi din Vaslui, acuzați că au snopit în bătaie un adolescent până l-au băgat în spital: "Copilul era sfărâmat"