Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jandarmii şi poliţiştii au luat cu forţa dintr-o casă din Bucureşti un tânăr, confundat cu un tâlhar (video)

Jandarmii şi poliţiştii au luat cu forţa dintr-o casă din Bucureşti un tânăr, confundat cu un tâlhar, l-au lovit şi l-au dus la audieri, unde au constatat că e nevinovat.

de Cosmin Stăniloiu

la 26.07.2019 , 07:48

Jandarmii şi poliţiştii au luat cu forţa dintr-o casă din Bucureşti un tânăr, confundat cu un tâlhar, l-au lovit şi l-au dus la audieri, unde au constatat că e nevinovat.

Zeci de poliţişti s-au mobilizat ca să prindă un tâlhar... nevinovat! Oamenii legii urmăreau un hoţ de telefoane, despre care nu aveau prea multe informaţii, dar au greşit suspectul. Şi-au dat seama abia după ce l-au dus la secţie, pentru audieri.

Tânărul a ieşit fără cătuşe din sediul Poliţiei, iar acum îi acuză pe poliţişti că l-au agresat. Operaţiunea agenţilor a iscat un scandal uriaş în cartier. Forţele de ordine au folosit inclusiv spray-ul lacrimogen. Deocamdată, autorităţile nu au oferit un punct de vedere. 

Articolul continuă după reclamă

"Folosim spray-ul. Nu daţi! Plecaţi acum!" Aşa încearcă oamenii legii să îndepărteze mulţimea revoltată. Cu spray lacrimogen. Într-o curte din apropiere se ascunde un tânăr pe care îl suspectează că a furat un telefon. 

Pe acelaşi subiect

"Dacă nu ni-l daţi, folosim armamentul şi intrăm în curte! De unde ştiţi voi, măi, legea?", sunt auziţi oamenii legii.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit în forţă. Unii stau de pază în faţa porţii, iar alţii intră după suspect în casă. Îl saltă şi-l duc la secţie, pentru declaraţii.

Numai că audierile s-au încheiat cu eliberarea tânărului.  Acum, el îi acuză pe poliţişti că l-au bătut atunci când l-au imobilizat: "Pe aici, pe la coaste, m-au rupt în două. M-au dat numai de pământ. Mi-au rupt tricoul. Am avut noroc că mi-am pus mainile la faţă şi la cap."

Tânărul ar fi fost confundat cu tâlharul, despre care poliţiştii ştiau doar cum era îmbrăcat.

Avocata tânărului susţine că va reclama intervenţia poliţiştilor: "Au manifestat o purtare abuzivă, agresând şi membrii familiei clientului meu."

Oamenii din zonă spun că nu este prima oară când poliţiştii acţionează agresiv, fără motiv. 

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Jandarmii şi poliţiştii au luat cu forţa dintr-o casă din Bucureşti un tânăr, confundat cu un tâlhar (video)