Antena Meniu Search
x

Jandarmii fac mişto pe seama cireşelor vândute la preţuri astronomice în pieţele din România (Video)

Jandarmii profită de pe urma vâlvei care s-a iscat pe reţele de socializare în jurul preţurilor exorbitante cu care se vând cireşele pe tarabele din pieţele româneşti.

Jandarmii profită de pe urma vâlvei care s-a iscat pe reţele de socializare în jurul preţurilor exorbitante cu care se vând preţioasele cireşe pe tarabele din pieţele româneşti.

S-au făcut zeci de glume despre aceste fructe în ultimele zile, aşa că jandarmii s-au gândit cum să culeagă roadele de pe urma acestui subiect. 

Au făcut un clip de promovare făcând haz de preţul cireşelor şi l-au postat pe Facebook alături de mesajul alaturi de mesajul: "Dacă Ion Creangă ar fi trăit în zilele noastre, Nică ar fi poftit îndelung la cireşe".

Clipul s-a viralizat imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În numai câteva ore, a strâns 226.000 de vizualizări, mii de like-uri şi a fost share-uit de peste 5.000 de internauţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jandarmii fac mişto pe seama cireşelor vândute la preţuri astronomice în pieţele din România (Video)