Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden, ironii la adresa lui Donald Trump la Cina Corespondenţilor de la Casa Albă. "A avut câteva zile grele, o poţi numi o vreme furtunoasă"

Cina Corespondenţilor de la Casa Albă a devenit, seara trecută, prilejul perfect pentru glume despre preşedintele american. La rândul său, Joe Biden a avut un discurs în care a vorbit despre vârsta lui, dar şi despre Donald Trump. Seara a început însă cu manifestaţii pro-palestiniene chiar în jurul locaţiei unde urma să aibă loc evenimentul. 

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 11:57

Vezi și

Cina anuală a adunat invitaţi de seamă seara trecută la Washington DC. Preşedintele Statelor Unite a devenit ţinta unor glume amicale însă cel mai aşteptat moment al serii a fost chiar discursul lui. 

Joe Biden, preşedintele Statelor Unite: S-a făcut un an de când am ţinut acest discurs, iar soţia mea, Jill, care este cu mine în această seara, era îngrijorată de cum mă voi descurca. I-am spus să nu-şi facă griji. Este ca mersul pe bicicletă. A spus că din această cauză este îngrijorată!

Biden a făcut glume pe seama lui Trump

Biden nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe adversarul său din cursa din acest an pentru Casa Albă, vorbind şi despre procesul penal în care Trump este implicat.

Pe acelaşi subiect

Joe Biden, preşedintele Statelor Unite: Donald (n.r. Trump) a avut câteva zile grele în ultima perioadă. O poţi numi o vreme "furtunoasă"! (n.r. Stormy Weather, aluzie la procesul lui Donald Trump). Trump este atât de disperat încât a început să citească Bibliile pe care le vinde. A ajuns la prima poruncă: "Să nu ai alţi Dumnezei în afară de Mine!". Atunci a pus cartea jos şi a spus că nu este pentru el. 

Joe Biden (81 de ani) a folosit acest prilej pentru a-l ironiza pe fostul preşedinte Donald Trump (77 de ani), criticând lipsa de maturitate a acestuia. ''Da, vârsta este o problemă. Eu sunt un bărbat matur, care candidează împotriva unui băieţel de 6 ani'', a glumit Biden, scrie Agerpres.

Ulterior, el a adăugat, referindu-se la miliardarul republican: ''Vârsta este singurul lucru pe care îl avem în comun. Vicepreşedinta mea de fapt mă susţine''.

Cel care a spus anul acesta glume despre preşedinte a fost Colin Jost, un comediant american.

Colin Jost, comediant: Nu ştiam că o să arătaţi poze cu mine din liceu. Nu este tocmai corect. Nu o puteţi face pentru preşedintele Biden, pentru că tehnologia nu era inventată când era el la liceu. 

Seara a început cu un protest însă

Seara nu a început însă pe acelaşi ton relaxat. Zeci de protestatari pro-Palestina i-au întâmpinat pe invitaţi spunând că jurnaliştii americani nu vorbesc despre adevărata amploare a războiului.

Cina Corespondenţilor de la Casa Albă este un eveniment care adună în fiecare an zeci de oameni politici, celebrităţi şi jurnalişti şi este o tradiţie respectată încă din anul 1921. Cina este organizată de Asociaţia corespondenţilor de presă la Casa Albă. În timpul galei sunt acordate premii, precum şi burse pentru studenţi la jurnalism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Joe Biden, ironii la adresa lui Donald Trump la Cina Corespondenţilor de la Casa Albă. "A avut câteva zile grele, o poţi numi o vreme furtunoasă"